verpakken-website-werksaamWie zijn wij?

WerkSaam Westfriesland helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op weg naar werk. Dit zijn mensen die geen baan hebben en zonder hulp ook moeilijk een baan vinden. Wij werken voor de inwoners van de zeven Westfriese gemeenten. Het talent van de werkzoekende en de wens van de werkgever zijn voor ons het belangrijkste.

 

WerkSaam voor cliënten:

Wij helpen u bij uw zoektocht naar een baan. Bij bedrijven, overheden of in het eigen leer-werkbedrijf van WerkSaam. Kunt u nog niet aan het werk? Dan ontvangt u een uitkering. WIj geloven dat iedereen recht heeft op werk. Of u nu hoog- of laagopgeleid bent. En of u een arbeidsbeperking heeft, of niet.

 

print-website-werksaamWerkSaam voor werkgevers:

WerkSaam Westfriesland ontwikkelt en bemiddelt werkzoekenden richting een baan. Wij werken samen met het UWV in het WerkgeversServicepunt NHN en hebben voor u het grootste aanbod aan werkzoekenden in deze regio. Wij zoeken, samen met u, naar de juiste medewerker. U heeft bij ons één contactpersoon waar u al uw zaken mee regelt.

WerkSaam is een samenwerkingsverband op het terrein van ‘Werk en Inkomen’ van zeven Westfriese gemeenten. WerkSaam Westfriesland staat voor werk, ontwikkeling en inkomen. Wij begeleiden mensen naar de arbeidsmarkt. Wij geloven dat werken loont en gaan ervoor dat iedereen meedoet. WerkSaam maakt dit mogelijk door maatwerk te leveren op het gebied van arbeidsbemiddeling, arbeidsontwikkeling en inkomensondersteuning. Dit gebeurt samen met werkgevers en partners. WerkSaam kent de regio, regelgeving en weet wat werkgevers nodig hebben. Samen bijdragen aan een WerkSaam Westfriesland!

WerkSaam gaat net als Jeelink voor een inclusieve samenleving. Iedereen verdient een plekje in de maatschappij. Wij geloven dat werken loont.  Ongeacht afkomst, leeftijd, opleiding, geloofsovertuiging. Dit kunnen we bereiken door het samen te doen. Samen met partners met dezelfde overtuiging.

 

Meer informatie over WerkSaam vindt u op www.werksaamwf.nl.