Gezonder leven hoeft niet ingewikkeld te zijn  

Herken je dit? Vage klachten waar geen directe aanleiding voor te vinden is, behalve het vermoeden dat het te maken heeft met wat je eet? Of dat je inmiddels wel weet welke voedingsmiddelen je beter kunt laten staan, maar het gewoon zo lastig vindt om te blijven genieten én je goed te voeden? Super!Markt vindt (en weet) dat gezond leven en blijven genieten héél goed samen kunnen en maak dit toegankelijk voor iedereen.

Producten

Voel je Super!Markt maakt bakmixen op basis van natuurvoeding: biologische voedingsmiddelen, zo onbewerkt mogelijk, om je zo écht te voeden. Alle melen zijn volkoren en tarwevrij. Sommige producten zijn glutenvrij*. De toegevoegde suikers zijn kokosbloesemsuiker en zo minimaal mogelijk, om het smakelijk te houden voor zowel diegenen die wél op hun suikerinname letten als diegenen die dat niet doen. De bakmixen zijn te maken met producten die gewoon in de supermarkt (ook bij Jumbo Monique) te vinden zijn. Inmiddels zijn er 5 varianten: de glutenvrije* worteltaartmix, de glutenvrije* haver-appeltaartmix, de spelt-appeltaartmix, de spelt-ontbijtkoekmix en de rogge-ontbijtkoekmix. Er komen nog koekmixen in de varianten haver & spelt en moerbei & cranberry aan. De worteltaartmix is in een luxe weckpot verkrijgbaar, die laatste 4 zijn er in zowel een gewone glazen pot als een luxe weckpot. Ook erg leuk om cadeau te geven!

*Glutenvrij van origine, verwerkt in een omgeving waar ook met gluten gewerkt wordt. 

Over Voel je Super!Markt

Barbara Arents is gecertificeerd Natuurvoedingsadviseur. Haar zoektocht van 8 jaar geleden heeft ervoor gezorgd dat haar buikkrampen, zware vermoeidheid, rugklachten, eczeem en af en toe die stekende hoofdpijn tezamen met 16 kilo als sneeuw voor de zon verdwenen. Zij weet door deze zoektocht en haar opleiding inmiddels precies wat zij wel en niet kan eten en drinken en hoe dat ook

voor anderen kan werken. Zij weet hoe lastig het kan zijn om tóch te blijven genieten. Samen met haar oplossingsgerichtheid heeft dit in 2015 geresulteerd in het starten van haar bedrijf Voel je Super!Markt.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op  www.voeljesupermarkt.nl