Virtual Business Collective

Virtual Business Collective is een online dienstverlener die ondernemers helpt duurzame groei te realiseren. Dit gebeurt door het digitaliseren en optimaliseren van operationele processen. Daarnaast zorgt ons team van Virtueel Assistenten voor extra tijd en ruimte om je als ondernemer te focussen op strategie, innovatie en inkomsten genererende werkzaamheden.

Duurzame groei met de TPPT-methode

Voor veel ondernemers is het herkenbaar. Je verliest kostbare tijd en energie door het blussen van brandjes, het herstellen van fouten en het tevreden houden van je klanten. Voor je het weet is de (lange) werkweek weer voorbij. En in plaats van te hebben gewerkt aan je strategische doelen ben je jezelf (en je bedrijf) verloren geraakt in de waan van de dag.

Met de TPPT-methode helpt het team van Virtual Business Collective om de regie weer in handen te krijgen! Door virtueel assistenten in te zetten voor operationele taken, krijg jij weer Tijd om aan je doelen te gaan werken. Met een goed Plan word je koers nog duidelijker zichtbaar en kun je doelen om gaan zetten in concrete acties. Door Processen goed in te richten en te optimaliseren kun je effectief en efficiënt werkzaamheden delegeren. Met minder fouten in de uitvoering, tegen lagere kosten en met een hogere klanttevredenheid.  Virtual Business Collective zet graag haar Team van sterspelers in om ook jouw (groei) ambities waar te maken.

De gezichten van Virtual Business Collective

Wendy Stammis en Danielle de Klerk zijn de motor achter het team van Virtual Business Collective. Zij zijn hun carrière gestart in een ondersteunende functie. Ze worden er heel blij van om anderen bij te staan om hun ambities waar te maken.  Waar je bij groei snel denkt aan meer omzet en/of winst genereren blijkt in de praktijk dat de focus ook elders ligt. Bijvoorbeeld op meer tijd beschikbaar hebben voor het privéleven of voor eigen persoonlijke ontwikkeling. Daar ligt ook de link met Jeelink, de wereld een stukje mooier achterlaten!

Wendy Stammis en Daniëlle de Klerk van Virtual Business Collective

Wendy Stammis (links) en Daniëlle de Klerk

Wil je meer weten? Kijk op www.virtualbusinesscollective.nl