Van der Valk Hotel Hoorn is buitenlui partner van Jeelink

Van der Valk Hotels & Restaurants is het grootste horecaconcern van Nederland. Al meer dan 150 jaar lang bouwen diverse generaties Valken aan ons familiebedrijf.

Het verhaal

Van der Valk Hotel Hoorn is het 93ste hotel van Van der Valk. Het wordt geleid door Casper Naber en Tessa van der Valk. Dagelijks bieden wij huis aan honderden gasten, zowel in een van onze restaurants, als in ons veertienverdiepingen hoog hotel. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is een belangrijk begrip binnen Van der Valk Hotel Hoorn. Het hotel is dan ook Green Key gecertificeerd.

Partner van Jeelink

Als familiebedrijf zit gastvrijheid in ons hart en stroomt duurzaam ondernemen door onze aderen. Wij streven er na om het professionele horeca familiebedrijf Van der Valk in de toekomst te waarborgen. Dat betekent dat we niet alleen kijken naar het succes van nu en morgen, maar juist ook naar de lange termijn en investeren in duurzaam ondernemen, zodat we ons bedrijf op de best mogelijke manier door kunnen geven aan de volgende generatie.

Van der Valk ontvangt statementbord als buitenluit partner van Jeelink

Casper Naber ontvangt van Monique Ravenstijn het statementbord als ‘buitenlui’ partner van Jeelink

Onze visie

Onze visie op het vlak van duurzaamheid is dat de dochterondernemingen van Van der Valk International BV een duurzame bedrijfsvoering toepassen binnen alle bedrijfsprocessen. Hierbij wordt er gestreefd naar een goede balans en bewuste keuzes tussen de 3 P’s: People, Planet en Profit. Het is belangrijk is dat we continu monitoren of bepaalde bedrijfsbeslissingen anders kunnen; gezonder, vitaler, efficiënter en minder belastend voor betrokken personen, bedrijven en organisaties.

Deze visie sluit naadloos aan op de visie en filosofie van Jeelink en daarom zijn wij trotse partner van Jeelink.

Voor meer informatie: www.hotelhoorn.com