Tulpen te koop is Boerenpartner van Jeelink.

Hoe is jouw bedrijf ontstaan?

De Tulpen Passie zit er al van jongs af aan in.
Met een vader die een eigen bedrijf heeft in het veredelen, kweken en broeien van tulpen was het voor mijn tweelingbroer Dave en ikzelf een (bijna) logische vervolg stap om dit mooie vak eens een beetje op te fleuren.
Wij zetten nu eenmaal andere bedrijven graag in bloei.
Mijn broer en ikzelf hebben www.tulpentekoop.nl opgericht met als doel om de alom bekende Tulp nog meer in de picture te plaatsen.
Van relatiegeschenken tot kerstpakketten en van lokale verkoop tot connecties ver in Europa.
De producten die wij aanbieden vind je nergens anders.
Wij hebben specifiek gekozen om unieke producten te maken. Een copy van iemand anders staat niet in ons beleidsschrift.
Kortom wij zijn trots op onze producten en gelukkig zien consumenten en vele bedrijven dit ook. Mogen wij jullie ook in bloei zetten ? :-).

Hoe kijkt jouw bedrijf aan tegen duurzaamheid?

Bij Tulpentekoop.nl staat duurzaamheid heel hoog aangeschreven. Wij hebben de keuze gemaakt om niet in het massa is kassa systeem terecht te komen. Alle producten komen uit onze eigen kwekerij en dus rechtstreeks van de kweker zelf. De opslag in depots en zeker geen overtollige kilometer die onze producten afleggen. Als bedrijf of consument koop je bij de kweker zelf en dit scheelt geld, maar het milieu is hier ook heel blij mee.

Op welke manier voelt jouw bedrijf zich verbonden met Jeelink?

Alle gezichten dezelfde kant op. Wij boosten het lokaal ondernemen en proberen ‘samen doen’ zeer hoog op onze agenda te plaatsen.
De denkwijze en vooral ook doenwijze passen precies in het plaatje wat Jeelink ook voor ogen heeft.

Wat is jullie specialiteit?

Bedrijven in bloei zetten met onze eigen producten rechtsreeks van de kweker. Unieke producten dicht bij de natuur en bereikbaar voor zowel bedrijf als consument.