TIJD VOOR THEE!

 In Nieuws

Terwijl de herfst zijn laatste fase in gaat, zijn veel mensen zich aan het voorbereiden op de decembermaand. De winter en de feestdagen komen eraan.

Annemarie van de Bunt van Suez Thee kan in deze tijd enorm genieten van verwarmende smaken en de verleidelijke luxe van losse en gezonde thee. Geuren en smaken zoals kaneel, gember en zelfs peper doen je verlangen naar herfst en winter theeën.

Heerlijk die verwarmende specerijen!

Of het nu een witte-, groene- of zwarte thee, rooibos of infusion is. Specerijen kunnen altijd.

Voor veel mensen is de decembermaand een drukke en hectische tijd. Juist nu is het zo belangrijk om voor jezelf te zorgen en een moment van rust te pakken. Een kop thee te drinken met volle aandacht. Dat kan alleen maar ook samen met iemand anders.

Creëer je eigen ritueel

Maak je eigen ritueel met behulp van al je zintuigen. Dat begint al met de keuze van de thee. Bekijk en ruik de theeblaadjes voor je het warme water opschenkt. Zie hoe een tot korrel gerold theeblad zich ontvouwt in het warme water. Ruik de thee en neem de geuren in je op. Let op dat de thee niet te heet is wanneer je gaat proeven. Laat de eerste slok even door je mond ‘walsen’ en terwijl je rustig in- en uitademt door je neus hou je de thee nog even ‘vast’ in je mond. Dan is daar het moment van rust wanneer je je handen om de warmte van een theekop vouwt en even bewust geniet van een fantastische smaakbeleving.

TIP

Met de advents box van Suez Thee kun je 25 dagen, elke dag een andere soort thee bereiden en zo leren ‘proeven’ van de goede dingen van het leven en bewust even tijd voor jezelf nemen.

www.suezthee.nl

Recommended Posts