Ted Culinair is buitenlui partner van Jeelink

Na een aantal jaar ervaring op te hebben gedaan in de keukens van verschillende restaurants vond ik het in 2008 tijd om mijn eigen onderneming te starten. Tegenwoordig zet ik mijn ervaring vooral in om restaurants te adviseren over hun menukaart en het opleiden van hun personeel. Ik ben altijd op zoek naar de nieuwste trends en implementeer deze in mijn concepten.

Ted Culinair en Monique Ravenstijn JeelinkWat doet Ted Culinair?

Al een aantal jaar zetten wij prachtige concepten neer met een ervaren team. Samen organiseren wij trendy evenementen vanaf 40 tot 1.000 personen. U bent hier op het juiste adres voor de perfecte invulling voor uw feest, bruiloft, evenement of andere gelegenheid. Zowel bij u in het bedrijf, bij u thuis of op een prachtige locatie in Nederland. Samen met mijn team wordt van elk evenement een culinair en gastvrij succes gemaakt waarbij alle zintuigen worden geprikkeld!

Waarom ben jij partner van Jeelink?

In Nederland wordt ontzettend veel eten weggegooid. Daarom hebben we in samenwerking met de Jumbo het anti-verspillingsdiner in het leven geroepen. Samen met mijn team hebben we een heerlijk diner op tafel getoverd met ingrediënten die eigenlijk weggegooid zouden worden. Het doel van dit diner is om de gasten een stukje bewustwording te geven over de manier waarop we de verspilling tegen kunnen gaan. Ook willen wij hen het inzicht geven dat we met de verspilde ingrediënten toch iets lekker kunnen maken tot een waardig diner. Naast het eten, wordt er dus ook onnodig veel verpakkingsmateriaal verspild.

Kijk voor meer informatie op www.tedculinair.nl