Tas gemaakt van discopak of theaterjas!

 In Nieuws

partycom tassenMet de titel “tas gemaakt van discopak of theaterjas” lanceerde Daniëlle de Groot-Wolters, van PartyCom Kledingverhuur samen met haar team, dit jaar een creatief en circulair concept. Dit alles voor het behoud van een uniek bedrijf. Het feestelijke bedrijf behoort tot één van Nederlands grootste kledingverhuurbedrijven. Met een collectie van duizenden thema- en galakostuums, waaronder vele unieke creaties.

Echter door Covid-19 kwam de evenementenbranche stil te liggen en dat zorgde ook voor PartyCom voor beperkte klandizie. Om het bedrijf draaiende te houden ging Daniëlle op zoek naar een nieuw verdienmodel; unieke tassen!

De feestelijke tassen worden gemaakt van afgeschreven kostuums en restmaterialen. Ze zijn stuk voor stuk uniek doordat ze van bonte stoffen met glitters, bloemen, retro prints, stippen en ruiten zijn gemaakt.

Stichting Jeelink, waar PartyCom sinds begin dit jaar als partner aansloot, adopteerde de tassen door er ook hun label aan te verbinden. De tassen passen immers perfect binnen de Jeelink gedachte; zelfbewust, sociaal en circulair ondernemen. Zo ontstond ook het idee om de samenwerking aan te gaan met verschillende “boeren” partners. Door de krachten te bundelen werden een mooi koffie-/theepakket en borrelpakket samengesteld, met uiteraard een unieke tas als verpakking.

Recommended Posts