Thee die de gezondheid bevordert

Annemarie van de Bunt is Miss Suez. Enthousiast en gedreven door haar passie voor thee. Zij neemt jou graag mee op een theereis langs theesoorten zonder toegevoegde kunstmatige geur-, -kleur- en smaakstoffen. Heerlijk van smaak en gezond voor lijf en leden. Annemarie onderneemt vanuit huis, bij wijze van spreken op haar pantoffels. Iedere maand introduceert zij één of meerdere nieuwe smaken. Onder andere de seizoengebonden smaken zoals in wintermaanden verwarmende smaken met kaneel, pepertjes en kruidnageltjes het goed doen. Zij heeft inmiddels zo’n 90 theesoorten in het assortiment.

Productentea experience Suez Thee

Suez Thee biedt losse en gezonde thee zonder toegevoegde kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. De meeste theefabrieken staan in Duitsland. Daar houden ze heel streng toezicht op de zuiverheid van ingrediënten. Zo is zij verzekerd van goede producten van theeplantages uit onder andere China, Indonesië en Japan. Zonder bestrijdingsmiddelen, mét gezondheidsbevorderende eigenschappen. Suez geeft workshops over thee en ijsthee en organiseer experiences. Zo zijn er diverse theeproeverijen en is er eens per maand een theecafé. 

Over Miss Suez

Suez Thee, Annemarie van de Bunt

Annemarie van de Bunt raakt na diverse rugoperaties gedeeltelijk arbeidsongeschikt. Zij hield helemaal niet van thee, maar tijdens een mindfullnesstraining kreeg ze een bepaalde thee te drinken die ze ontzettend lekker vond. Het wekte haar interesse en ze is toen high teas gaan bereiden en organiseren. Dat bleek fysiek te zwaar waardoor ze koos voor de verkoop via een webshop. Diverse cursussen leerden haar dat alle soorten thee van één theeplant afkomstig zijn. Het productieproces bepaalt de smaak. Ze begon met 8 theetjes en binnen drie maanden verkocht ze 25 theesoorten. Inmiddels zijn dat er 90.  Ze ontdekte wat thee voor je gezondheid kan beteken

en en ging samenwerken met een  diëtistenpraktijk. Thee zorgt voor vitaliteit, is energieverhogend, bloeddrukverlagend en goed voor de cholesterol.

Wil je meer weten? Kijk dan op www.suezthee.nl