Stoer maakt het verschil!

Onze stoere bedrijven zijn allen sociaal, groen, duurzaam en zo veel mogelijk circulair.

Het zijn leerwerkplekken voor jongeren die hun weg in de maatschappij nog niet hebben gevonden, bij ons worden zij aangesproken op hun talenten en kwaliteiten.

Dat de missie meer is dan het begeleiden en opleiden van deze, veelal elders vastgelopen jongeren blijkt onder andere uit de inrichting van onze bedrijven waar alles hergebruikt is.

We zijn zuinig op de toekomst en dragen bij aan een mooiere wereld.

Zo scheiden we ons afval en composteren zelf. De producten komen van lokale ondernemers en van onze eigen volkstuin.

Lotte Mol en Ilonka van Leeuwen van Stoer, partner van Jeelink

Lotte Mol en Ilonka van Leeuwen, de drijvende krachten achter Stoer in Alkmaar

WAT DOET STOER?

Stoer biedt jongeren kansen zicht te ontplooien in een omgeving waar ze serieus worden genomen en verantwoordelijkheden krijgen toegeschoven.

Bij Stoer maken wij het verschil op vele vlakken.

Wij zetten ons in de breedste zin van het woord in voor een duurzame stad. Wij ondersteunen onder andere de Global Goals en leveren hier een actieve bijdrage. Zo werken wij onder andere samen met de innovatieraad.

SAMENWERKING MET JEELINK

Zo hebben wij een prachtige samenwerking met Jeelink. We houden dezelfde filosofie aan en zijn wij van mening dat wij samen meer impact kunnen maken. Zo halen wij producten op bij Jumbo Monique die wij weer kunnen verwerken. Van deze producten hebben wij onder andere de anti-verspillingsdiners (3-gangen) mogen verzorgen.

Stoer foodfactory