Sprintprint, duurzaam en sociaal

Wij zijn Sprintprint, een familiebedrijf die al jaren verbonden is aan het mooie West-Friesland met zijn inwoners en ondernemers.

Printmedia

Wij zijn verantwoordelijk voor veel printmedia-producten in deze regio, denk aan divers print- en drukwerk, verpakkingen, labels/stickers op rol voor bijvoorbeeld etikettering van diverse producten of voor ons gewoon hoogwaardige digitaal drukwerk. Ook zijn wij gespecialiseerd in het toepassen van alle veredelingen op print- en drukwerk. Denk hierbij aan foliedruk, voedselveilige laminaatsoorten, preegdruk of bijvoorbeeld opdikkende uv-lakken.

Jochem en zijn vader Ton Spruijt

Duurzame en gerecyclede papiersoorten

Het brede scala aan materialen is al geruime tijd aangevuld met duurzame en gerecyclede papiersoorten. Denk hierbij aan materiaal van landbouwafval, een olifantengras papiersoort waar geen houtvezel aan te pas komt of een materiaal wat geplant kan worden in de grond ‘Groeipapier’ zodat er bijvoorbeeld basilicum of roosjes groeien. Leuk hé.

Huisstijlen

Naast de producties zijn wij ook verantwoordelijk voor creaties zoals bijvoorbeeld het ontwerpen van logo’s, huisstijlen, verpakkingen en ons sterke punt de huisstijlbewaking van diverse Gemeenten, zaadbedrijven als Pop Vriend of bijvoorbeeld Rabobank West-Friesland. Door deze kwaliteit te bewaken, adequaat te reageren en producties snel in te zetten zijn wij hun flexibele printmedia-partner.

Grafische vak

Onze liefde voor het grafische vak blijft verder ongewijzigd en we zien veel kansen in deze bijzondere wereld. Door in te spelen op een verantwoorde manier van werken proberen wij ons steentje bij te dragen aan de Westfriese maatschappij en daarbuiten. Samen zoekend naar een passend materiaal, effect of kwaliteit. Dat is de kracht!

Partner van Jeelink

Het aansluiten bij Jeelink past geheel in onze denkwijze voor de toekomst in duurzaam ondernemen en sociale betrokkenheid van de mensen om je heen.

Voor meer informatie: www.sprintprint.nl