Wie zijn wij?

We zijn ooit begonnen als een klein groepje enthousiaste websitebouwers, maar kwamen er al snel achter dat een succesvolle onlinestrategie verder gaat dan alleen het ontwikkelen van een website, systeem of webshop. Een website, systeem of webshop die er goed uitziet en functioneert is noodzakelijk, maar zeg nou zelf: als deze niet aansluit bij de wensen van de doelgroep is het zonde van de investering. Niets is frustrerender dan een nieuwe website die niet presteert. Daarom denken we altijd een stapje verder en kijken we door de bril van jouw klant (bezoeker) tijdens het gehele ontwikkel traject. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en werken veel in niche markten. Wij bouwen zelf koppelingen, thema’s en plug-ins en schrikken dus niet van een technische uitdaging.

Deze werkwijze en specialisatie onderscheidt ons dan ook meteen van de meeste ontwikkelaars: we denken met je mee en doen echt aan online innovatie. Ons motto is dan ook voor iedereen een gepaste oplossing! Tijdens het ontwikkeltraject (en ver daarna) houden we het doel en de doelgroep van de website voor ogen. We bouwen geen standaardoplossingen, maar maatwerk software waar jouw markt om vraagt. Daarbij zijn de communicatielijnen kort en kun je snel met ons schakelen als het gaat om updates of veranderingen aan de website.

Ook nemen we regelmatig de tijd om onszelf bij te scholen in een snel veranderende online markt. Zo kun jij er als partner op vertrouwen dat we waar mogelijk de nieuwste trends & technologieën toepassen voor jouw website. En dat op het gebied van techniek, design en online marketing. Zo ontwikkelen we een complete onlineoplossing waar jij nog jaren mee vooruit kunt.

 

Waarom zijn wij partner van Jeelink geworden?Tom Teeling

Innovatie! Bedrijven helpen een bijdrage te leveren aan de samenleving en op deze manier iets teruggeven. Gezien wij dagelijks innoveren en nieuwe concepten bedenken kunnen wij niet alleen Jeelink maar ook haar partners helpen de wereld een stukje mooier te maken.

Meer informatie over Specialist in Websites vindt u op www.specialistinwebsites.nl