Soci-com is buitenlui partner van Jeelink

Soci-Com is in handen van Peter Schouten en Patrick de Haan. Beiden hebben zij het idee dat sociale betrokkenheid en commercieel ondernemen elkaar niet bijten. In hun bedrijfshal van 1.200 m2 sturen zij hun teams aan en houden zij voortdurend contact met opdrachtgevers, UWV en gemeente instellingen.

Soci-com, buitenlui partner van Jeelink

Wat doet Soci-Com?

Soci-Com is een gewoon productiebedrijf met een bijzondere missie. Bij ons werken mensen die om de een of andere reden moeite hadden om aan het werk te komen. Ze gaan aan de slag in ons productiebedrijf in Enkhuizen. We ondersteunen ze daarbij en na verloop van tijd stromen ze door naar een betaalde baan.

De meeste mensen die bij Soci-Com komen hebben een uitkering. In ons productiebedrijf doen ze werkervaring op. Ze zetten onder andere waterkoppelingen in elkaar, solderen aan verlichting en monteren onze eigen elektrische bakfiets www.soci.bike. Op die manier ontwikkelen ze zich tot volwaardige werknemers.

Soci-com in actieWaarom partner van Jeelink?

Net als Jeelink geloven wij sterk in de kracht van samen. Wij hebben onze opdrachtgevers nodig om iets te kunnen betekenen voor onze medewerkers en vice versa. De arbeidsmarkt in Nederland is een goed georganiseerd systeem voor de meeste werknemers. Maar mensen die niet goed in de standaard mal passen, mensen die een steuntje in de rug nodig hebben, ondervinden toch problemen. Deze mensen verdienen een nieuwe kans om toch mee te doen. En die kans geven wij, omdat wij vinden dat iedereen er toe doet.

Voor meer informatie: www.socicom.nl