Partners

Beste boeren, burgers & buitenlui

Jeelink zijn wij, Jeelink ben jij

Wat is Jeelink zonder consumenten. Mensen die de filosofie omarmen en ernaar streven zo te leven dat we goed zijn voor onszelf, voor elkaar en voor de natuur. Mensen zoals jij en ik. Want Jeelink zijn we allemaal. Doe je mee?

Word ook partner van Jeelink

Jeelink verder de wereld in brengen doen we samen. Daar hebben we ook financiële middelen voor nodig. Wil jij actief je steentje bijdragen aan  een groene, gezonde, sociale en circulaire toekomst? Word partner en ambassadeur. Samen maken wij de wereld een stukje mooier.

De kracht van samen

Boeren

Deze groep vertegenwoordigt de ambachtslieden, boeren en zzp’ers. Ze staan doorgaans dicht bij de Burger, vertellen hun verhaal door middel van bedrijfsrondleidingen, diners op locatie, lezingen en workshops. Maar ze buigen zich ook over vraagstukken als bewustwording over de waarde van ons voedsel, educatie voor kinderen en duurzaam ondernemerschap voor de zzp’er.

Burgers

Burger zijn we allemaal, jong en oud, arm of rijk. Hierin zijn we allemaal gelijk. Samen kunnen we de wereld een stukje mooier maken. Voor onszelf, voor elkaar en vooral voor onze kinderen. Als Burger-lid van Jeelink helpen we elkaar en bouwen we gezamenlijk aan een betere wereld. Dit doen we bijvoorbeeld door onze medeburgers te leren hoe ze hun aangeleerde patronen los kunnen laten en anders kunnen kiezen. De kennis die we nodig hebben om dit te kunnen delen, pikken we onder andere op uit gesprekken en ontmoetingen met en bedrijfsbezoeken bij zowel de Boeren als de Buitenlui-partners.

Buitenlui

Onder deze verzamelnaam vallen grote, veelal internationaal opererende, bedrijven, maar ook mooie familiebedrijven. Deze bedrijven hebben het maatschappelijk ondernemen reeds verankerd binnen hun muren en zijn bereid om met de andere partners een stap verder te gaan. Zij willen vanuit een circulaire gedachte maatschappelijke vraagstukken aanpakken, zoals de krimpende arbeidsmarkt, onderwijs dat aansluit op de arbeidsmarkt, laaggeletterdheid, en het niet verder uitputten van onze aarde.