nieuws

Nieuws uit de boerderijwinkel van Bakkums Boetje

Nadat mijn man Niels al jarenlang teler was van aardappelen en kool zag hij als uitdaging er een nieuwe teelt bij te gaan doen. Zelf werkte ik Susan jaren in de kinderopvang en zorgde voor onze eigen kinderen 2 jongens en 2 meiden. Toen ze naar de basisschool gingen kwamen we op het idee om groene asperges te gaan telen en ging ik deze verkopen op het bedrijf. We maakten in de kleine oude koelcel van opa een verkoop ruimte en zo starten we ongeveer 7 jaar geleden een nieuwe fase, een nieuwe gezamenlijke uitdaging. De winkel is aardig uit de hand gelopen zoals we zelf wel eens grappend zeggen. Het is niet zo dat we alleen in de aspergetijd geopend zijn. De winkel is nu 4 dagen per week geopend en voor de Kerst en in de aspergetijd zelf 6 dagen.

In de loop der jaren leer je vele telers en ondernemers kennen die allemaal mooie en smaakvolle producten maken. Deze verkoop ik weer in Bakkums Boetje, waardoor ons assortiment aardig uitgebreid is. Ik vind het ook een leuke uitdaging om regelmatig iets nieuws te verkopen. Vele klanten zeggen ook ik ga ff lekker rondsnuffelen opzoek naar wat voor nieuws je erbij hebt.

Zo ben ik ook met een aantal ondernemers bij Jeelink terecht gekomen en zijn we daarbij vanaf het eerste uur. Maar wat juist weer heel leuk is, is dat je andere ondernemers ontmoet. Hier ontstaan dan weer superleuke samen werkingen mee. Zoals met Suez thee, bierbrouwerij de Werf, rokerij smoking en Naturale nature food. Met de laatste hebben we ook de asperges op zuur mee ontwikkelt.

Ook zijn wij een van de ondernemers die een hoofdstuk in het boek Wij van Jeelink hebben geschreven. Dus bent u benieuwd naar onze geschiedenis, onze ins en outs, onze drijfveer dan is het zeker leuk het boek te lezen en laat u inspireren door ons en de andere ondernemers. Het boek is bij ons in de winkel te verkrijgen we kunnen het ook verwerken in een van onze smaakvolle cadeau pakketten, wees welkom!

Bakkums Boetje, middenweg 452 Heerhugowaard.

www.Bakkumsboetje.nl

evenementen

Geen evenementen gevonden.

lid worden