Hoe is jouw bedrijf ontstaan

In 2013 ben ik samen met mijn vriendin met een mooie intentie begonnen met 2xmooi, wat begon als mooi van binnen = mooi van buiten, maar ook mooi voor jou én goed voor de ander/de wereld. Samen wilden we bijdragen aan het zich goed voelen van mensen. Ik wilde graag de wereld om me heen verbeteren, door mensen te helpen bewust keuzes te maken met een breed aanbod van mooie duurzame producten met een goed verhaal, en ervaringen te delen.
In 2017 kreeg mijn persoonlijke ontdekkingstocht naar ‘wat heb ik eigenlijk nodig om me goed te voelen en hoe kan ik echt bijdragen aan verbetering voor anderen?’ een andere wending. In die tijd merkte ik dat ik anderen pas echt goed kan helpen, als ik eerst goed voor mezelf kan zorgen. Vanuit een persoonlijke zoektocht naar een gezonde leefstijl en zingeving heb ik mezelf verder ontwikkeld en ontstond meer focus. Ik had al een aantal jaren goede ervaringen met de producten van de familie Neuner in Oostenrijk en heb hen gevraagd of ik de gezondheidsfilosofie en producten van de familie Neuner in Nederland mocht verspreiden. De familie heeft veel kennis van kruiden voor de gezondheid en deze kennis, die ook in hun producten is verwerkt, wil ik graag delen om mensen bewust te maken en te helpen in hun dagelijks leven. Vanuit mijn jeugd, als tuindersdochter, heb ik dicht bij de natuur geleefd en die kracht van de natuur wil ik weer terugbrengen bij de mensen.

Hoe kijkt jouw bedrijf aan tegen duurzaamheid?

Duurzaamheid is een van de kernwaarden van Neuner’s Nederland. Duurzame relaties, duurzaam werkgeverschap, duurzame energie, transport, duurzame verpakking (geen lucht versturen), bij alles wat we doen, maken we bewust een afweging van de meest duurzame keuzes. Daarin moeten we wel rekening houden met wat de consument van ons vraagt of gewend is en wat qua kosten haalbaar is. We willen ons onderscheiden door bewust keuzes te maken en daarmee te laten zien wat mogelijk is.

Op welke manier voelt jouw bedrijf zich verbonden met Jeelink?

We vinden het belangrijk om regionaal samen te werken, kennis en ervaring over vitaliteit en duurzaamheid te delen en bij te dragen aan een bewustere, betere wereld. Door ons verhaal te delen en de manier waarop we ondernemen. Dat Jeelink met de thema’s vitaliteit, social care en circulair eigenlijk hetzelfde wil, maakt het een groep met overeenkomsten en waarin we elkaar kunnen versterken. Samen kom je verder.

Wat is jullie specialiteit?

19 soorten optimaal verpakte kruidenthee voor gezondheid en welzijn voor verschillende doelgroepen, van 0 tot 100+. We maken mensen graag bewust dat het een gezonde gewoonte om dagelijks voldoende water en kruidenthee te drinken, te bewegen, te ontspannen en iets te doen waar je voldoening uit haalt. Een smakelijk theemoment wordt zo een moment om van te genieten en goed voor jezelf te zorgen. Gemakkelijk gezond genieten: thuis, onderweg en op het werk.
Daarnaast zijn er speciale detox kuurpakketten en supplementen voor verschillende doelgroepen en maken we graag cadeau’s.