Hoe beter jij je voelt, hoe meer jij jezelf kunt zijn!

Voeding is de basis voor een goede gezondheid. Eet je gezond, dan merk je al snel dat je energie hebt. Een aantal jaar terug heeft Nathalia Zoer haar voedingspatroon drastisch omgegooid vanwege haar gezondheid. Ze kreeg daardoor niet alleen meer energie, ze merkte ook dat ze zich beter kon concentreren en voelde zich daardoor gelukkiger. Met deze kennis helpt ze andere mensen om zich ook beter te voelen. In 2016 richtte ze Natural Nature Food op.

Producten

Natural Nature Food maakt (H)eerlijke smaakmakers met zoveel mogelijk pure en eerlijke ingrediënten. Zij maken onder andere diverse soorten mosterd, chutneys en salsa. Ze werken met groente en fruit van de seizoenen en halen dat zo veel mogelijk bij telers uit de buurt. Deze telers telen biologisch of hebben een milieukeur. De producten bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen en geen conserveringsmiddelen en ook zo min mogelijk suikers en zout.

Wat gebruiken zij dan wel? Het antwoord hierop is lekker veel kruiden, waardoor ze niet alleen lekkere, maar ook gezonde producten kunnen maken. Het leuke is ook nog eens dat deze producten gemaakt worden mede door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo vervult Natural Nature ook een sociale rol.

Over Natural Nature Food

Nathalia Zoer rondt in 2019 haar 4-jarige geneeskundige kruidenopleiding af, zij is dan fytotherapeut. Door deze opleiding heeft ze een behoorlijke kruidenkennis en kan ze voedingsadvies geven. Het heeft de medische wereld heel wat jaren gekost voor ze erachter kwamen waar haar klachten (ontstekingen, gewrichtspijnen, vermoeidheid, eczeem, droge ogen, droge mond etc.) vandaan kwamen. Uiteindelijk bleek dat ze de auto immuunziekte Sjögren had met daarnaast fibromyalgie.

Ze kreeg een hele reeks medicijnen voorgeschreven maar merkte dat ze te maken kreeg met de bijverschijnselen van de medicatie. Toen startte haar zoektocht naar hoe ze zich beter kon voelen op een natuurlijke manier. Ze is nu al een aantal jaar medicijnvrij. Haar reumatoloog staat perplex. Dit allemaal doordat zij anders is gaan eten, hierbij kruiden inzet, maar ook haar levenswijze heeft veranderd.

Wil je meer weten? Kijk dan op www.naturalnaturefood.nl