Natural Nature food over 10 juli

 In Nieuws

“Zaterdag 10 juli was ik met mijn bedrijf Natural Nature food aanwezig in de verbouwde Jumbo Monique in Zwaagdijk. De winkel was nog niet open voor publiek.

Samen met een aantal andere bij Jeelink aangesloten ondernemers was ik uitgenodigd om voor verschillende groepjes medewerkers een pitch te houden. Ik vertelde daarin iets over mijn bedrijf en over onze diverse soorten mosterd die fantastisch samen bij de kazen van Jeelink. De medewerkers kregen bij binnenkomst een jutte Jumbo Monique tas die ze tijdens de tour door de winkel konden vullen met een product van de ondernemers.

Ik vond het super leuk om deze veelal jonge medewerkers meer te kunnen vertellen over onze producten. Zij zijn immers de ambassadeurs in de winkel.

Super leuk dat Monique en Bert dit organiseerden. Want ook hier geldt weer “samenwerken versterkt”.

Recommended Posts