Meld je aan voor de 21 Dagen Challenge – RE:SET JE LEVEN

 In Nieuws

RobWil je mij helpen met mijn wens om 1.000 mensen te inspireren?

Wij hebben allemaal wel eens fases in ons leven, waarbij je het gevoel hebt dat je vastloopt of niet helemaal lekker in je vel zit. Je hoofd loopt over en je energie is ver te zoeken. Herkenbaar?

Hallo, mijn naam is Rob van der Molen en binnen Jeelink ben ik betrokken bij het onderdeel Vitaliteit. In het dagelijkse leven help ik mensen hun geluk te ontdekken en weer te genieten van het leven. Dat doe ik o.a. middels een cursus in de vorm van een 21 Dagen Challenge, genaamd “RE:SET JE LEVEN”.

Wanneer je deze 3 weken doorloopt, onderga je een fysieke, mentale en emotionele transformatie. Je neemt hierin afscheid van dingen die jou niet meer dienen, waardoor je direct al lichter en leuker gaat leven. Daarnaast ontdek jij je kernwaarden, die jou rust en richting gaan geven. Tot slot kijken wij vooruit naar jouw droomleven en welke stappen jij kunt nemen om dat leven te leiden.

Maandag 3 mei start de volgende editie en nu komt het leukste:

Ik bied het dit keer geheel kosteloos aan.

Normaal kost het € 199,- per persoon, maar het is mijn wens om volgende maand 1.000 mensen te helpen en zodoende stel ik de cursus nu voor iedereen beschikbaar.

Wil je mij helpen de wens te vervullen? Verspreid dan deze boodschap onder collega’s, klanten, relaties, vrienden en familie. Iedereen kan wel eens RE:SET gebruiken! Zie het als een grote onderhoudsbeurt. Het zorgt ervoor dat jij de balans in je leven herstelt en weer met krachtige energie vooruit kunt!

Ben jij toe aan een positieve verandering in jouw leven?

Spreekt dit je aan? Kijk voor meer informatie op www.robvandermolen.nl/reset en vul het aanmeldingsformulier in. Je kunt zelfstandig (en anoniem) meedoen, maar het kan ook fijn zijn om samen met een maatje deel te nemen. Alles is goed.

Ik hoop je snel te mogen verwelkomen. Je kunt mij ook alvast volgen op Instagram @robvandermolen. Geniet van je dag!

❤️ Rob

#HelemaalHappy 😃

 www.robvandermolen.nl

Recommended Posts