Beste boeren, burgers & buitenlui

Word lid van Jeelink

Lid worden van Jeelink?

 

Jeelink verder de wereld in helpen doen we samen. Met mensen die de filosofie omarmen en ernaar streven zo te leven dat we goed zijn voor onszelf, voor elkaar en voor de natuur. Mensen zoals jij en ik. Want Jeelink zijn we allemaal. Doe je mee?

Wil jij actief je steentje bijdragen aan  een groene, gezonde, sociale en circulaire toekomst?

Word ambassadeur

Je kunt kiezen uit drie opties:

Kies zelf wat het beste bij je past. Je bent van harte welkom!

Samen maken wij de wereld een stukje mooier.

Onze partners: boeren, burgers & buitenlui

Binnen Jeelink verdelen we onze ambassadeurs in drie groepen: boeren, burgers en buitenlui.

Boeren

zijn de telers, ambachtslieden en (agrarisch) ondernemers. Zij staan dicht bij de natuur en bij de consument. Zij steunen op het gebied van educatie omtrent gezonde voeding, een juiste omgang met de natuur en/of in middelen. Van grote agrarische bedrijven tot de lokale aardbeienteler en tekstschrijver. Zij dragen bij aan de filosofie achter Jeelink via het Jeelink magazine en het Jeelink plein, een plek waar wij op evenementen ons verhaal vertellen.

Burgers

zijn jij en ik. Want consumenten zijn wij allemaal.  Voor slechts € 5,00 per maand mag je meedenken, ontvang je twee keer per jaar een magazine en kun je deelnemen aan rondleidingen en andere activiteiten van de deelnemende boeren en buitenlui.

Buitenlui

zijn de middelgrote en grote ondernemingen, gemeentelijke instanties en organisaties die Jeelink een warm hart toedragen. Zij steunen financieel, in draagvlak en reikwijdte en bieden een podium om Jeelink verder uit te dragen.