Kaptein is Buitenlui partner van Jeelink

Mario DijcksBoter en kaas, eeuwenoud, maar nog steeds alom geroemd. Het op grote schaal produceren, rijpen, versnijden, vermalen, verpakken, distribueren en exporteren vraagt om een hoog niveau specialistische kennis. Elk zuivelproduct heeft zijn eigen karakter en bijzondere smaakaccenten, iets wat bij Kaptein al sinds 1936 wordt geborgd en gekoesterd.
De liefde voor de oorsprong en waardering voor het vakmanschap heeft geleid tot een geperfectioneerd productieproces, een kwalitatief hoogstaand product en rijke verpakkingsmogelijkheden. Onder de hoede van Kaptein is het ambacht geëvolueerd conform de eisen van deze tijd, inspelend op de mogelijkheden van de toekomst.

Efficiënt werken en omgaan met energie is een belangrijke pijler binnen de bedrijfsvoering van Kaptein.
Sinds 2019 is Mario Dijcks als manager duurzaamheid verantwoordelijk voor het monitoren van de diverse duurzaamheidsaspecten, een teken dat er serieus werk wordt gemaakt van het zo energiezuinig en energie-efficiënt mogelijk omgaan met het bedrijfsproces.

Wat doet Kaptein?

Kaptein is een specialistisch productiebedrijf in het produceren, rijpen, versnijden en verpakken van kaas, boter, smeltkaas en poederkaas.
Daarnaast, doordat duurzaamheid steeds belangrijkere rol inneemt in de huidige maatschappij, verbreedt Kaptein zijn blik door zich te specialiseren in het produceren van een assortiment aan kwalitatief hoogwaardige plantaardige kaas vervangers, zogenaamde vegan kaas.

kapteinHoe voelt Kaptein zich verbonden aan Jeelink?

De filosofie van Jeelink spreekt Kaptein aan. Het verbinden van mensen, producten en maatschappij en vanuit de kracht van samen bouwen aan een mooiere wereld voor de generaties na ons. Kaptein wil graag een schakel zijn in dit proces.