Trotse eigenaar van twee Jumbo supermarkten gelegen in Zwaagdijk en Heerhugowaard. Wij houden van de Jumbo formule. Die met de laagste prijsgarantie, de beste service en het grootste assortiment mooie tools geeft om onze consumenten te binden.

Verwachtingen overtreffen

Ook de zeven zekerheden horen daarbij. De beloftes die wij als Jumbo aan onze klanten doen. Wij zetten alles op alles zodat de klant met een blij gevoel de winkel uitgaat. Wij overtreffen de verwachtingen van de klanten graag. Hoe leuk is het als je als klant opeens bloemen krijgt van het meisje van de broodafdeling? Omdat zij opmerkt dat je veel taart koopt en na een gesprekje ontdekt dat je jarig bent.

De factor mens

De Jumbo formule staat voor de factor mens. Het geeft onze medewerkers de ruimte om hun sociale skills te ontwikkelen. Daarmee maken wij het verschil.

Door binnen onze eigen cirkel van invloed de wereld een beetje mooier te maken.

Monique Ravenstijn en Bert Bargboer

De supermarkt als kerk

Eigenaren Monique Ravenstijn en Bert Bargboer geloven erin dat de supermarkt steeds meer de plek van de kerk gaat innemen. Als plaats voor ontmoeten en samenkomen. Hierin vinden Jumbo Monique en Jeelink elkaar. Zo bieden we onze klanten twee maal per week gratis koffie en gebak aan in het Jeelink café. Het zorgt voor sociale cohesie. We maken verbinding tussen de bezoekers, sociaal werkers en de kerk. Zij gebruiken het platform om met eenzame en hulpbehoevende mensen in contact te komen. Want het bereiken van deze groep blijft een uitdaging.

Verantwoording pakken

Dit is slechts een voorbeeld van hoe wij onze verantwoording pakken. Zo gaan wij ook anders om met ons personeelsbeleid. Wij denken na over het tegengaan van voedselverspilling en reduceren van afval.

Sociale projecten

Het mooiste is dat het niet bij denken blijft. Wij zetten ons in voor vele sociale projecten. We werken veelvuldig samen met lokale ondernemers en sociale instellingen. En trekken samen met de bibliotheek op in het maatschappelijke vraagstuk van laaggeletterdheid.

Jeelink bij Jumbo Monique

Het Jeelink gedachtengoed voeren wij door in de formule binnen Jumbo Monique. Voor ons staan de drie pijlers Vitaliteit, Social Care en Circulair voor onderstaande. Het bewijs vind je terug in onze winkels.

Vitaliteit

Ik maak het verschil. Binnen mijn eigen mogelijkheden kies ik voor een gezond en vitaal leven waarbij genieten centraal staat. Ik zijn wij allemaal. Samen creëren we een mooiere wereld.

Social care

Ik zorg graag. Voor mijn omgeving, voor jou en mijzelf. Dat laatste is vaak ontzettend lastig en toch maak ik hier mee het verschil. Ik ben jij, jij ben mij, samen zijn wij de maatschappij. Doe je mee?

Circulair

Ik verbind graag. Verbinding tussen mensen, producten en de maatschappij. Bewust van wat er is en van wat mijn aandeel is, kies ik elke dag voor een betere oplossing die leidt tot een mooiere wereld. Ik zijn wij allemaal.

Voor meer informatie, kijk op www.jumbomonique.nl