Het Jeelink spel

Hoera het is vandaag !

Vanuit een vitaal, sociaal en circulaire kijk nemen we je mee middels tips, feiten en weetjes wat jijzelf simpel weg kan doen om beter voor moeder aarde, de omgeving en vooral jezelf te zorgen. De vraag; Doe jij altijd de kraan uit tijdens het tandenpoetsen geeft leuke gesprekken, zo ook de vraag; Wanneer is een koe gelukkig of, hoe wil jij verzorgd worden als je oud bent. Het gesprek komt op gang en van het een kom je bij het ander uit, en ga je gaandeweg anders naar je eigen gedrag kijken.

Voor iedereen, door iedereen

Het spel is te spelen vanaf 2 personen en leeftijd doet er niet toe. Bij de ontwikkeling van t spel zijn de vragen mede tot stand gekomen door de bijdrage van meerdere kinderen. En voor het inpakken van de spellen maken we gebruik van mensen die alleen maar in een beschermende omgeving kunnen werken. Zo is het buiten heel leuk, ook nog eens super verantwoord om het Jeelink spel te spelen. Gezelligheid gegarandeerd, dat is een ding wat zeker is.

Wil je het spel zelf in de kast hebben liggen of cadeau doen aan een ander dan geeft onderstaande link je de mogelijkheid om deze te bestellen voor slechts 12.95 is het spel voor jou (excl. verzendkosten). De opbrengst vloeit terug naar de stichting. Wil je onderzoeken hoe je dit spel kan inzetten richting je klanten, medewerkers of relaties dan denken wij hier graag in mee. Er zijn zelfs al bedrijven die dit spel inzetten om hun medewerkers te trainen op het gebied van klanttevredenheid, veiligheid en de waarden van hun onderneming.
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Mail dan naar communicatie@jeelink.nl

Op bezoek bij Merlin Mellis van het fCN