Het ‘Wij van Jeelink’ Boek

 In Wij van Jeelink Boek

De eerste stappen voor het ‘Wij van Jeelink’ boek zijn gezet!

Samen met Boeren- en Buitenluipartners Wendy Stammis, Jennifer van Vliet, Danielle de Groot – Wolters, Gert Jan Dekker, Susan en Niels Bakkum, Mathieu Robbert, Nathalia Zoer, Monique Ravenstijn, Manon de Boer en Rob van der Molen gaan we het ‘Wij van Jeelink’ boek schrijven. Iedere auteur schrijft zijn/haar eigen verhaal en Monique lijmt alle verhalen aan elkaar, zodat het echt ‘Wij van Jeelink’ wordt.

Circulariteit, social care en vitaliteit zijn belangrijk voor Jeelink, dit zal ook het uitgangspunt zijn om van het boek een geheel te maken.

Samen met schrijfcoach Eveline Broekhuizen, uitgever Susanna Florie en de partners gaan we er een super gaaf boek van maken!

Vandaag was de eerste online schrijfsessie. In de startsessie zijn de schrijvers begonnen met een meditatie om helemaal tot zichzelf te komen. Het was heel leuk om te zien dat dit bij veel verschillende schrijvers goed werkte, om vanuit rust in te zien welk verhaal zij willen delen. Van visroker tot makelaar, van VA tot golfbaaneigenaar en van directeur van een kringloopwinkel tot kledingverhuurder. Allemaal hebben ze een uniek verhaal te vertellen. De auteurs kunnen beginnen met schrijven!

Wij van Jeelink

Recommended Posts