Jeelink: samen bouwen aan een duurzame toekomst

DE KRACHT VAN SAMEN. Vanuit die gedachte is Jeelink opgericht. Onze filosofie richt zich op vitaliteit, social care en circulair. Ofwel zorgen voor jezelf, elkaar en de natuur. Jeelink verbindt mensen, bedrijven en producten voor een duurzame toekomst. Een leefbare wereld waar een plek is voor iedereen.

 

Waar komt Jeelink vandaan?

Monique Ravenstijn is oprichter van Jeelink. Als vijfde generatie binnen een grootgruttersfamilie is zij sinds 1999 actief als zelfstandig ondernemer in de supermarktbranche. Zij runt twee Jumbo supermarkten: Jumbo Monique in Zwaagdijk en Heerhugowaard. Vanuit haar ondernemerschap draagt zij graag bij aan een verbetering van onze wereld. Ze bedacht Jeelink.

Jeelink verbindt

Monique: ‘Jeelink verbindt mens, product en maatschappij met als doel een gezonde toekomst te creëren waarin we zorgen voor onszelf, elkaar en de natuur. Een toekomst die reikt voorbij de volgende generatie. Mijn supermarkten bieden een prachtig podium voor regionale telers, circulaire initiatieven en mensen met een verhaal. Iedereen is welkom en mag zijn of haar talent inzetten.’

Groene loper

Met het sociale, duurzame en circulaire concept Jeelink stimuleert Monique Ravenstijn tal van lokale initiatieven. De supermarkt vormt de verbindende factor als ontmoetingsplek, werkplek én verkoopplek van duurzame streekproducten. Door samenwerking met partners, regionale leveranciers en de consument rolt Jeelink de groene loper steeds verder uit.

Kracht van samen

Monique: ‘Als iedereen het gedachtegoed omarmt alsof het van henzelf is, dan gaat het vanzelf. Omdat ze ervaren dat ze zelf kunnen bijdragen aan een betere wereld. Zij geven het door aan hun kinderen; de kinderen weer aan hun kinderen. Zo reikt duurzaamheid voorbij de volgende generatie. Het begint bij jezelf en vanuit verbinding met anderen vergroot je de cirkel van invloed. Jeelink ben jij, Jeelink zijn wij.’

 

Wat doet Jeelink?

We richten ons op vitaliteit, social care. Dat klinkt imposant, maar betekent goed zorgen voor jezelf, voor elkaar en voor de natuur. Dat begint gewoon bij jou. Binnen je eigen cirkel van invloed kun je meer betekenen dan je denkt. De partners van Jeelink bieden ondersteuning en ontwikkelen initiatieven waarmee de consument direct aan de slag kan.

Geen poespas, gewoon kleine bijdragen leveren aan onze maatschappij en aan de toekomst. Net als onze partners. Net als jij. Samen komen we er wel!

Onze ambitie

Onze stip op de horizon is een duurzame omgeving die verder reikt dan de volgende generatie. Een omgeving waarin we samen werken aan onze toekomst. Waarin iedereen prettig leeft, woont en werkt. Dit bereiken we met elkaar. Wanneer iedereen afval scheidt, de medemens de helpende hand toereikt en zijn of haar ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houdt, wordt de wereld een stuk mooier.

 

Wie is Jeelink?

Jeelink zijn wij, Jeelink ben jij

Wat is Jeelink zonder consumenten? Gebruikers van producten en diensten van Jeelink. Mensen die de filosofie omarmen en ernaar streven zo te leven dat we goed zijn voor onszelf, voor elkaar en voor de natuur. Mensen zoals jij en ik; boeren, burgers en buitenlui. Want Jeelink zijn we allemaal. Doe je mee?

Wat kun jij doen voor Jeelink?

Jeelink verder de wereld in brengen doen we samen. Daar hebben we ook financiële middelen voor nodig. Wil jij actief je steentje bijdragen aan een groene, gezonde, sociale en circulaire toekomst?

Word ambassadeur van Jeelink

Voor € 5,00 per maand ben je ambassadeur van Jeelink. Vanuit de circulaire gedachte ontvang je daarvoor ook iets terug:

  • Twee keer per jaar een Jeelink magazine met nieuws, interviews, tips en recepten.
  • Deelname aan denktank over hoe bedrijven hun maatschappelijke verantwoording verder kunnen uitdiepen.
  • Elk kwartaal een nieuwsbrief in je mailbox met nieuws en tips.
  • Elk kwartaal een rondleiding bij één van de partners van Jeelink.

Zo word je ambassadeur

Mail je naam en telefoonnummer naar communicatie@jeelink.nl

Ook als je meer wilt weten over wat jij of jouw bedrijf voor Jeelink kan betekenen, kun je ons via mail bereiken. Wij nemen contact met je op.

Stichting Jeelink

Voorzitter: Monique Ravenstijn

Penningmeester: Sjaak Sneek

Secretaris: Frans Putters

KvK-nummer: 734 18 218