Onze voorzitter

Ik ben Monique Ravenstijn, samen met mijn drie kinderen woon ik in het mooie Bergen. In het dagelijks leven ben ik eigenaar van Jumbo Monique, mijn winkels bevinden zich in Zwaagdijk en Heerhugowaard, daarnaast schrijf ik boeken, columns en geef ik lezingen. Mijn vrije tijd breng ik door op de golfbaan, kan ik uren bezig zijn in mijn tuin, lees ik graag een boek. Ook kan ik intens genieten van een mooi gedekte tafel met heerlijk eten, mooie dranken en gezellige mensen. Daarnaast reis ik graag en laat me daar inspireren door andere culturen.

Onze penningmeester

Sjaak Sneek, de man die achter de schermen veel inzet vertoont.

Onze secretaris

Mijn naam is Ellen Lindenbergh, met roots op de zeebodem van Noordoostpolder ben ik in 2020 verhuisd naar het prachtige Zwaag in West-Friesland. Ik ben moeder van 2 jongens van 12 en 14 jaar en vorm samen met mijn geliefde en zijn 16-jarige dochter daar een prachtig mooi patchwork gezin.

Ik breng graag samen iets tot stand met een gemeenschappelijk doel. Alleen kun je snel, maar samen kom je verder. Ik ben als persoon breed maatschappelijk georiënteerd met een drive naar het politieke landschap. Op zoek naar een nieuwe maatschappelijke uitdaging kwam Jeelink op mijn pad en is een mooie aanvulling. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op de prachtige golfbanen van Noord-Holland. Samen met mijn geliefde reis ik graag en een goed boek gaat altijd mee in de koffer.

Onze linking pin op de pijler Vitaliteit

Graag stel ik mij even voor. Ik ben Sander Tensen, heerlijk wonende in Enkhuizen met vrouw, dochter, zoon en om de week een gastkind. Mijn passie is ondernemen in de sociale domeinen. Eigenlijk vind ik het bijna verbazend dat wij met onze bedrijven pas sinds vorig jaar lid zijn geworden van Jeelink. Ik was lang zoekend naar een passend netwerk en nu had het opeens vorm en naam gekregen.

Samen met Bas en Dennis heb ik een aantal bedrijven opgericht welke in verschillende faseringen zitten. De basis van ieder van deze bedrijven is altijd het oplossen van een maatschappelijk vraagstuk. Hierdoor zijn we als ondernemers hoofdzakelijk werkend binnen de drie pijlers van Jeelink. We zoeken bijvoorbeeld naar de verbinding en we zijn bezig met het complete mens en milieu-beeld.  Van hieruit ben als bestuurder gevraagd voor de pijler vitaliteit en bewegen, een breed begrip waar ik graag invulling aan geef.

Onze linking pin voor de pijler Social care

Ik ben Gert-Jan Dekker, 48 jaar woonachtig in pittoresk Medemblik met mijn vrouw Inge en kinderen Kiki van 20 jaar en Skip van 15 jaar. In het dagelijks leven ben ik directeur bestuurder van Stichting RataPlan.

Het maatschappelijke in combinatie met ondernemerschap is waar ook mijn passie ligt op gebied van mijn werk. Ik denk namelijk dat we met ondernemerschap veel kunnen bereiken op tal van gebieden.

Mijn grootste hobby is racefietsen, het liefst in de bergen. Vakanties vieren we het liefst ongedwongen ergens op een berg met een kleine barbecue, meer hebben we niet nodig.

Onze marketing en PR pin

Mijn naam is Frank Karsten en mede-eigenaar van reclamebureau Groeier.

Samen met mijn vrouw Jasmijn en mijn twee kinderen Esmee (4) en James (5) woon ik in Hoorn.

Met Groeier werk ik samen met 15 collega’s voor bedrijven, stichtingen en startups die verder willen op het gebied van communicatie. We creëren communicatieoplossingen op het gebied van print, web en film. Het verder helpen dat bij ons in het DNA zit, zie ik ook terug bij het bestuur van Jeelink. We willen leden aan elkaar linken en bewustwording creëren dat het anders kan. Oftewel de Jeelink manier.  Vanuit mijn rol als creatief zal ik mij dan ook voornamelijk bezighouden met de marketing en PR  van Jeelink en samen met het bestuur werken aan een mooie toekomst. Met vriendelijke groet,

Onze linking pin op de pijler Circulair

Mijn naam is Floris Bakker en ben woonachtig in Amsterdam met mijn vrouw en dochter van 2. Ik ben de derde werkzame generatie binnen ons prachtige familiebedrijf Burg Group in Heerhugowaard. Als Sales Manager ben ik verantwoordelijk voor alle Nederlandse retailers op het gebied van schoonmaakazijn, een breed toepasbaar schoonmaakmiddel afkomstig van duurzame origine.

Met een duidelijk beeld gericht op de toekomst nemen wij duurzame en innovatieve besluiten, dit resulteert in het zijn van de grootste azijnproducent van Europa. Burg Group heeft een duidelijke duurzaamheidsstrategie en maakt haar personeel onderdeel van deze plannen en successen. Op het gebied van circulariteit hebben wij veel kennis in huis en dit delen wij graag met andere partners van Jeelink, wij zien dit als een van onze kerntaken binnen Jeelink.

Onze verbinder en fondsenwerver

Ik ben Wendy Stammis samen met mijn partner en onze jongste drie kinderen wonen we met veel plezier in Limmen. Ik ben eigenaar van Virtual Business Collective samen met mijn team van experts helpen wij organisaties met het stroomlijnen, optimaliseren en digitaliseren van de operationele processen binnen hun bedrijf en zorgen hiermee voor hét fundament om te groeien.

Daarnaast help ik snelgroeiende organisaties vanuit Maak Ambassadeurs van je Klanten bij het implementeren van klantenbinding in hun DNA waarmee zij hun klanten transformeren naar blijvende ambassadeurs.

Mijn kernwaarden verbinding, oprechtheid, eerlijkheid en menselijkheid sluiten direct aan op mijn rol binnen Jeelink namelijk het zoeken en vinden van verbindingen tussen de verschillende Jeelink leden.

Wanneer ik niet aan het werk ben, geniet ik van lange trailruns, hardlooproutes en wandelingen in de natuur met mijn partner. Het liefst ga ik een aantal keer per jaar op vakantie met ons steeds maar groter wordende gezin waar we genieten van elkaars gezelschap, andere culturen en lekker eten.

Onze linking pin Events

Mijn naam is Marissa de Ruijter, woonachtig met mijn man en twee kinderen in het mooie dorp Zuidermeer op een melkveehouderij met Jersey koeien. In 2019 ben ik aan huis een zuivelverwerkingsbedrijf begonnen onder de naam Zuivelinnen, daarbij hebben we in augustus’21 een boerenlandwinkel geopend. Zuivelproducten als yoghurt, vla, karnemelk, kefir etc. worden hier wekelijks vers, op ambachtelijke wijze en met bijzondere melk bereid. Melk van de duurzame en efficiënte Jersey koe. Zuivelinnen zuivelproducten worden in onze winkel verkocht maar ook in andere winkels waaronder Jeelink partner Jumbo Monique.

De Jeelink peilers vitaliteit, social care en circulair passen bij ons en onze bedrijven. Hier staan wij voor en onze producten daardoor ook. Ik ben een jonge duizendpoot die zich binnen het Jeelink bestuur vooral zal gaan bezig houden met events organiseren bij boeren en agrariërs. Daarnaast ligt mijn interesse bij meedenken en beslissen over de diverse Jeelink thema’s en maak ik makkelijk contact met mensen. Mijn vrije tijd breng ik het meest door met mijn gezin, familie in Friesland en vriendinnen

evenementen

Geen evenementen gevonden.

lid worden