Wie is HeerlijkeKoe.nl ?

Mijn naam is Rens Kooijman, oprichter van HeerlijkeKoe.nl en woonachtig in Schellinkhout (Noord-Holland). Dit bedrijf ben ik gestart vanuit mijn passie voor het boerenleven en mijn liefde voor koeien. Mijn doel is om u en de ‘Hollandse natuur’ dichter bij elkaar te brengen met een gevarieerd rundvleespakket. Om dit doel te kunnen bereiken werk ik samen met verschillende lokale boeren.

Onze koeien zijn zogeheten ‘dubbeldoel koeien’. Deze koeien hebben jarenlang in de wei gegraasd, duizenden liters melk afgegeven en leveren u nu een heerlijk stuk(je) vlees. Met andere woorden; zij hebben een dubbel doel. Ik heb ervoor gekozen om uitsluitend te werken met dubbeldoel koeien omdat deze koeien naast de productie van melk, ook aanleg hebben om goed vlees te leveren.

Ik ben betrokken bij het gehele proces. Dit houdt in dat ik precies weet waar de koe vandaan komt en/of deze een goed leven heeft gehad. Een koe hoort in de wei te grazen en fijn leven te hebben. Ik ben van mening dat ik hierdoor een duurzaam stukje vlees kan leveren. Om dit lekkere stukje vlees te kunnen leveren, werk ik ook samen met een lokale slager en een chef-kok, ieder vanuit zijn eigen vakgebied. De chef-kok levert bij ieder pakket tips en recepten voor de bereiding van het vlees. Ook zorgt de slager ervoor dat het vlees goed rijpt zodat een optimale smaak wordt bereikt.

Rens Kooijman van Heerlijke Koe uit Schellinkhout partner van Jeelink

Rundvlees Heerlijke Koe:

  • Komt van vrije en blije ‘dubbeldoel’ koeien
  • Is afkomstig van weidekoeien
  • Wordt gekoeld thuisbezorgd

Daarnaast:

  • Werken wij samen met Nederlandse boeren
  • Kunt u altijd achterhalen waar ons vlees vandaan komt
  • Bestaat een pakket uit 14 varianten rundvlees samen (7 kg)

Leerproducten eigen koe

Wij gunnen onze koeien een compleet podium. Met een complete verwaarding van haar producten. Niet alleen in de melk en het vlees, maar ook in haar vacht. We zijn daarom gestart met het produceren van leerproducten zoals
tassen, brillenhoesjes en sleutelhangers. De producten dragen namen van onze eigen koeien.

Wil je meer weten? Kijk op www.heerlijkekoe.nl