Healthy Walk & Talk

Heerlijk wonen en leven hier aan de kust, grenzend aan de voet van de Schoorlse Duinen. De zilte prikkelende zeelucht, dwalen over zandpaden tussen duin en bos. Ik kan mij als wandelcoach geen mooiere werkplek wensen. Mijn naam is Ingeborg Sluiters, in deze inspirerende omgeving ga ik graag met je op pad voor een Healthy Walk&Talk.

Ingeborg Sluiters Healthy Walk & Talk

Een mooie wandeling, een goed gesprek. Buiten voelt een mens zich vrijer, met de billen op een boomstronk verdwijnt sociaal gewenst gedrag als sneeuw voor de zon. Dit maakt het makkelijker om persoonlijke gevoelens te delen. Groen natuurschoon werkt stressverlagend en relativerend, de wandeling als natuurlijk medicijn.

Een Healthy Walk&Talk is geschikt voor alles waar jij het over wilt hebben. Eens sparren over je loopbaan, waar je talenten liggen, je relatie of weet je het gewoon niet zo goed. Het helpt om erover te praten. De natuurlijke omgeving werkt daarbij als een spiegel. Als wandelcoach zet ik, naast het stellen van inzichtgevende vragen, de symboliek van de natuur in als extra hulpmiddel. Dit helpt om snel tot de kern te komen.

Dat magische moment wanneer een zonnestraal precies het gezicht beschijnt bij een belangrijk inzicht. Het is zo mooi om te zien hoe motiverend die natuurlijke bekrachtiging werkt. Verbinding van binnen is de sleutel tot natuurlijke connectie met je naaste omgeving. Dat gun ik iedereen, daar help ik met liefde aan mee.

Wil jij ook je energie weer laten stromen, belemmerende denkpatronen doorbreken, loslaten wat je niet meer dient? Net zoals de bomen ontbladeren en toch recht overeind blijven staan?

Trek je wandelschoenen aan, ervaar wat een Healthy Walk&Talk jou brengt. Naast losse wandelingen kun je kiezen voor een kort traject of groepswandeling. Voor alles wat je meer wilt weten, stuur een email naar ingeborgsluiters@gmail.com

Facebook: Healthy Walk&Talk
Instagram: healthy.walk.talk

O ja, een wandeling of traject boeken met de vermelding van Jeelink geeft 25% korting!