HALLO LISA

 In Jeelink Junior, Nieuws

Hallo! Ik ben Lisa, ik ben student Food & Business en loop nu 21 weken stage voor NMK Esbaco in de productontwikkelingsafdeling. Voor NMK Esbaco ga ik samen met Jumbo Monique en Gourmet Ingredients proberen om voedselverspilling tegen te gaan.

Dit gaan wij doen door het ontwikkelen van een cracker die bestaat uit ingrediënten van reststromen. Deze restromen worden nu gegeven aan dieren als voeding, hoe mooi zou het zijn als ik deze stromen kan opwaarderen!?

Afgelopen donderdag ging ik voor het eerst samen met mijn stagebegeleider Esther naar Jumbo Monique. Pratend in het Jeelink café met Monique en Esther kreeg ik steeds meer zin in het project! Met onze energie en enthousiasme hebben wij gelijk gekeken welke reststromen ik eventueel kan gebruiken. Wil je weten wat ik heb meegenomen? Bekijk dan even het filmpje hier leg ik uit wat ik heb gekregen!

De komende weken neem ik jullie mee in het ontwikkelproces, om uiteindelijk een heerlijke cracker te ontwikkelen. Want voedsel verspillen? No way!

Lisa

Recommended Posts