HALLO LISA UPDATE 2

 In Jeelink Junior, Nieuws

Hallo!! Ik ben weer een stukje dichterbij de NO-WAY cracker. Ik heb met mijn collega’s afgelopen dagen veel gepraat en overlegd over de aanpak van de cracker. Ik heb veel kennis gekregen van mijn collega’s en heb vanuit daar testrecepten gemaakt. Deze recepten heb ik getest, dus de eerste (4) testen zijn een feit!

Op de foto kun je zien hoe de testcrackers zijn geworden en hoe ik eruit zie als in de proefkeuken sta. In de proefkeuken moet je namelijk een haarnetje op en een labjas dragen, dat is wel iets anders dan een shirtje en los haar😉

De testen zijn voor de eerste keer proberen, zeker niet slecht. Ik was dan ook erg tevreden over het resultaat. De smaak was goed, alleen waren ze ontzettend knapperig (je moest je kiezen en niet je voortanden gebruiken om de cracker te eten ;)). Ik ga de komende dagen werken aan de bite en ga ook nieuwe ingrediënten gebruiken (wat is bijvoorbeeld het verschil als ik gist, bakpoeder of bakingsoda gebruik?)

Tot de volgende keer!

Lisa

Recommended Posts