Euforie

 In Blogpost, Wij van Jeelink Boek

Dat is het gevoel waar ik de afgelopen week op heb mogen teren. Het bereiken van de finish van de TCS Amsterdam Marathon in het Olympisch Stadion is de veroorzaker.

Iedereen die al eens of meerdere keren een marathon heeft uitgelopen, zal precies weten wat ik bedoel bij de woorden saamhorigheid, verbinding, samenwerken, creativiteit en uit je comfortzone stappen. En heel grappig dit zijn ook precies dezelfde woorden die passen bij de boekpresentatie van het ‘Wij van Jeelink’ boek op de laatste dag in september.

Samen met 9 andere ondernemers heb ik mijn ondernemersverhaal gedeeld in dit prachtige boek.

De kracht van samen

Kracht. De kracht van samen. Samen stappen zetten naar de nieuw economie. De meesten valt die missende e niet op. Het is maar een enkeling. De e van enkeling. Voor ons als auteurs en als uitgever is het weten dat er een e mist op de cover van het boek hard te verteren. Ik hoor sommigen van jullie denken: Welke e? Gelukkig ben jij degene die zich er niet aan stoort, die het niet opvalt, die het wellicht ook niet interesseert.

‘We vinden allemaal wat van e… e-nummers, e-bikes, e-mails, de economie, e-joints, e-shoppers, e-books, emoties tonen, energie geven of energie krijgen. Wij maken ons niet druk om een missende e op het boek’

Samen met de uitgever en alle auteurs besloten we dat die missende e een verhaal van kracht zou worden. Een verhaal van samen. Een verhaal van duurzaamheid. Een verhaal van verbinding. Een verhaal van creatief denken.

Circulariteit

Op de website van Jeelink staat dat circulariteit feitelijk niets anders is dan het in cirkels omdenken van uitdagingen. ‘Nee, we gaan geen nieuwe boeken drukken. Zelfs geen nieuwe covers. Dat is niet waar Jeelink voor staat.’ En de cirkel i rond. We laten geen boek wat over duurzaamheid gaat opnieuw drukken. We waren eensgezind, eenduidig, eenvoudig, ongeëvenaard en euforisch.

Verantwoordelijkheid nemen

Jeelink gaat over verantwoordelijkheid nemen. ‘Fouten maken mag, maar het voelt wel zuur dat er op de cover van dit prachtige boek een e mist.’ Toch is dit verantwoordelijkheid nemen. Het is gebeurd. En dat mag. Zo bijzonder. Bij Jeelink bouwen we samen uit verbinding. Ongelooflijk mooi.

Het boek is te koop voor €22,95. Laat me weten als je benieuwd bent naar de inspirerende verhalen van mij en de andere auteurs. Natuurlijk krijg je als je hem via Wendy bestelt een gesigneerde versie.

Recommended Posts