Regelmatig een Jeelink themabox met lokale producten

 In Projecten

Een menu, een doos en lokaal aangesloten partners; meer ingrediënten zijn er niet nodig. De Jeelink Box is een feit. Om de paar weken stellen wij aan de hand van een thema zoals moederdag en vaderdag een box samen met producten van lokale ondernemers en telers. Steun hen en verras jezelf!

Deze nieuwe tijd en het besef dat geld niet boven plezier gaat, geeft frisse zin. Vanuit de kracht van samenwerken ziet de Jeelink Box het leven. Bestellen kan per direct via onze partner Sportcafe19.

Wat is de Jeelink Box?

De Jeelink box in geen fancy doos, kist of tas, maar een doos waarin etenswaren worden geleverd bij Buitenlui partner Jumbo Monique. Een stevige doos die anders richting het oud papier zou gaan, maar nu een tweede leven krijgt. In deze box vind je allerlei producten van lokale leveranciers. Na het uitpakken van de Jeelink box gebruik je deze voor je eigen oud papier, het opslaan van spullen of voor het bouwen van hutten voor de kinderen.

  • Om de paar weken kun je een nieuwe box bestellen met wisselende producten en wisselende prijs.
  • Op vrijdag vanaf 17.00 uur af te halen bij Sportcafe19, Conferencelaan 19 te Wognum. Tenzij anders aangegeven
  • Ook thuisbezorging is mogelijk, gratis binnen een straal van 15 km.

Maak kennis met producten van onze aangesloten leveranciers, food en non-food. Met daarbij een menu-idee om de thuiskok in jou te doen ontwaken. Zit er iets tussen wat je zelf niet blieft? Geef het cadeau aan die juf, je lieve vrienden of de buurvrouw.

Zo ligt een wereld met aandacht voor je buren, de aarde en jezelf binnen handbereik. Denken in mogelijkheden, kansen maar vooral samen. Doe je mee?

BESTEL DE JEELINK BOX

 

Recommended Posts