Voor zingeving in communicatie

Communiceren doen we de hele dag, online en offline. Dat is meer dan een letter op papier, een beeld op het scherm of een gesproken woord. Het gaat om werkelijk contact maken en harten raken. Bij de Beer Grafimedia verdiepen we ons in de verhalen van mensen en we zetten ze om in woord en beeld. Van krant tot boek. Van brochure tot website. In bedrijf en privé. We begeleiden projecten van offerte tot oplevering. Samen schieten we raak, met de zintuigen op scherp. Voor zingeving in communicatie.

Wie zijn De Beer Grafimedia/Echteverhalen.nu?

Richard de Beer en Mieke de Beer-Koomen zijn partners in communicatie en creatie én partners voor het leven. Samen met jou volgen zij het best passende spoor in media-en reclameland. De basis ligt altijd bij het wederzijdse contact. Vanuit vertrouwen samen bouwen aan een project.

De Beer Grafimedia en echte verhalen Wervershoof

Wat is echte verhalen?

Echte verhalen.nu is een dochter van De Beer Grafimedia. Zij vertelt jouw verhaal. Over thuis, gezin, werk, onderneming, vrienden of familie. Omdat ook jouw verhaal een podium verdient. Het maakt verbinding tussen mensen, generaties en tijden. Om kennis te delen, wonden te helen en/of een tastbare herinnering na te laten. Echte verhalen nu, voor de herinnering van later. Wij helpen je de schatkist te openen waarin het avontuur verscholen ligt.

Partner van Jeelink

Wij zijn trots ‘boeren’ partner van Jeelink omdat wij graag bijdragen aan een wereld waarin we elkaar werkelijk zien en horen. Waarin we vanuit wezenlijk contact zorgen voor elkaar en onze aarde. Het delen van verhalen vanuit openheid en kwetsbaarheid werkt helend. Het gaat eenzaamheid tegen en brengt mensen, producten en bedrijven in verbinding.

Wil je meer weten? Kijk op www.debeergrafimedia.nl

En volg ons op Facebook
@DeBeerGrafimedia
@echteverhalen.nu