De vierde week: we introduceren thuiswerkplekken

 In Blogpost

Gisteren belde ik met een vriend, even vragen: “Hoe gaat het nu?” Wel de meest gestelde vraag, heden ten dage. We praten wat over en weer en hij zegt: “Die thuiswerkplekken, die jullie nu verhuren, dat is een briljant idee!”

Het is zondag en zoals normaal voor mij geen probleem om wanneer dan ook over ‘werk’ te praten. We hebben zulke mooie dingen aan vitaliteit en gezondheid gedaan, gebouwd in verbinding.

WEEK 1 was een zware dobber, voornamelijk cancelen van mooie bijeenkomsten, samen met ondernemers van wie de neuzen dezelfde kant op staan.

WEEK 2 was er één van het besef dat ik als sociaal dier, voorlopig binnen zou blijven. Dat heeft de nodige momentjes opgeleverd: van ongemak, vervolgens acceptatie tot bewustwording om even een andere koers te gaan varen.

WEEK 3 werd de week van hoe nu verder? Wat kunnen we betekenen om door te kunnen gaan, niet bij die pakken neer te gaan zitten, maar ook te ontwikkelen volgens ‘het nieuwe normaal’.

‘Het nieuwe normaal’

Een term die ik hoorde van Monique Ravenstijn. Het is een begrip dat ook ik nu voel.

Vanuit hier gaan we het ‘nieuwe normaal’ beleven. Dingen worden niet meer hetzelfde en gelukkig maar. Ook ik benut deze tijd om te overdenken en nieuwe ideeën dienen zich aan. De behoefte aan ‘samen’ is er altijd geweest en zal altijd blijven.

Na het gesprek van gisteren werd ik vervuld van emotie wakker. Niet vanwege het wegvallen van evenementen of bijeenkomsten. Maar om het briljante idee dat is ontstaan bij Bredewijn, om te ontzorgen en te delen met iedereen.

Om bedrijven met kostbare werknemers die nu thuis zitten, de mogelijkheid te bieden om voor een klein bedrag goed en gezond vanaf thuis aan het werk te kunnen. Wij bieden werkplekken voor slechts 25 euro per week. De werkplek wordt in de regio kosteloos thuisbezorgd en ingesteld.

We moeten door met z’n allen. Als wij er voor kunnen zorgen dat anderen ook vol energie kunnen presteren, dan hebben we samen iets gewonnen.

Dit is Jeelink!

Ik wens jullie allemaal veel werkplezier!

Kirsten Tervoort,

Bredewijn Kantoormeubelen

Recommended Posts