De eerste Jeelink Update is er

 In Nieuws

De noodzaak om samen te werken komt steeds meer naar voren in tijden als dit. Dat is hoe gek het wellicht ook klinkt juist het mooie van deze periode. Wij mogen van ego denken naar eco denken. Het durven delen, het leren ontvangen en het loslaten van bestaande ogenschijnlijke veilige denkpatronen.

Wij van Jeelink geloven dat niemand zijn of haar bed uitkomt om er een zootje van te maken, en toch zijn we hier erg goed in met elkaar. Wij mensen leren door te zien hoe een ander dit doet, en daarnaast durven we bijna niet meer authentiek in het leven te staan.

Het niet weten hoe verlamd ons vaak. Vanuit dat oogpunt hebben wij gemeend viermaal per jaar een Jeelink Update uit te brengen. Een papieren krant die naast alle on-line communicatie gaat bestaan.

Een krant waarin wij Burgers willen inspireren, prikkelen en aanzetten tot doen. Doen wat er binnen hun mogelijkheden en leven mogelijk is. Want immers vele druppels maken een oceaan. Zo kunnen we samen leren en toeleven naar een gezonde, sociale en circulaire wereld waarin genieten centraal staat.

Trots op het resultaat zijn wij zeker. Samen hebben wij geschreven, spel of grammaticale foutjes soms voor lief nemend, vooral kijkend naar de inhoud. Samen een verhaal vertellen, vanuit passie, lef en het leven, dat is wat Jeelink is, voorbij de perfectie kijkend.

De vormgeving was in handen van Jasper en Charlotte van FreshMonkey, nog nooit hadden zij dit eerder gedaan. En dan Immeke, van de West-Friese bibliotheken die we toch nog even ingevlogen hadden om tekstueel het een en ander strak te trekken. Foto’s afkomstig van de leden zelf, en de coördinatie van deze krant die in handen van Monique lag. En als laatste ging het raamwerk naar Jochem van Sprintprint voor het uiteindelijke drukken van de krant.

Nieuwsgierig geworden naar de Jeelink Update #1 deze is gratis af te halen bij;

  • Rataplan
  • Van der Valk Hoorn
  • West-Friese Bibliotheken
  • Jumbo Monique
  • Zuivelinnen
  • Bakkumsboetje Heerhugowaard
  • Rokerij Smoking Enkhuizen

Wil je ook digitaal op de hoogte blijven, geef je dan hier op voor onze inspiratie bron. In dit schrijven houden we je op de hoogte van lopende projecten en samenwerkingen.

Recommended Posts