Compleet Gezond is Boerenpartner van Jeelink

Hoe is compleet Gezond ontstaan?

Compleet Gezond is een upgrade van Bea’s Afslankmethode. Ik heb een aanvullende opleiding, Orthomoleculaire voeding, (HBO niveau) gevolgd.

Hoe kijkt Compleet gezond aan tegen duurzaamheid?

Mijn bedrijf wil een bijdrage leveren aan voedselverspilling, meer plantaardig eten, meer uit het seizoen en lokaal eten. Via mijn weekmenu’s en recepten wil ik mijn klanten hier bewust van maken. Vitaliteit heb ik hoog in het vaandel staan. Via de juiste voeding kun je al snel vitaal worden. En dit hoeft niet 24/7 of 100% gezond. Eén stap naar gezonde voeding en leefstijl kan al voldoende zijn voor gezondheidswinst en meer vitaliteit.

Wat is jullie specialiteit?

Als health coach, -therapeut en -docent geef ik voorlichting, schrijf ik over gezonde voeding en begeleid ik mensen bij overgewicht en leefstijl gerelateerde klachten. Ik kies vaak voor een Individuele aanpak waarbij ook bloed- of speekselonderzoek mogelijk is. Ook groepstrainingen zijn mogelijk. Ik ben auteur van o.a. Afslanken & Persoonlijke Groei en diverse Weekmenu Magazines. Vanaf 2022 zal ik ook weer Weekmenu Magazines uit gaan geven.