ChristelfitHoe is Christelfit ontstaan?

Als het maar even kan, dan vind je mij buiten, lekker voor een rondje lopen. Dit doe ik al jaren. En…. heb ik altijd zin? Nee hoor ook niet altijd, maar daarna voel ik mij altijd weer heerlijk ontspannen en ben ik blij dat ik gegaan ben. Ik ben dankbaar, dat ik me nu weer fit voel en dat hoop ik ook nog jaren te blijven. Ik was ooit een fanatieke hardloopster, maar loop nu om fit te blijven, mij ontspannen te voelen en lekker buiten te zijn. Het brengt mij rust, plezier, nieuwe inzichten en balans. Voor Christelfit werd ik geïnspireerd door powerwalking, mindwalk, slowrunnen en Mind5 coaching. Mijn doel voor 2020 was zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen, echter werd ik getroffen door het coronavirus in maart. Na maandenlang niets te kunnen, weet ik nu heel goed wat ik wel wil, want heb zelf mogen ervaren wat beweging heeft gedaan met mijn herstel. Al meer dan 20 jaar coach ik mensen in positief denken, bewegen en voeding. Ik ben trainster bij de Loopgroep Hoorn geweest, heb training gegeven bij fit4lady Grootebroek en mijn eigen groepen mindwalk, powerwalking en binnenkort komt hier ook slowrunnen bij. Samen meer powerrrr!!!!

 

Hoe kijkt Christelfit aan tegen duurzaamheid?

Als je aan je conditie wilt werken, zonder het milieu al teveel te belasten dan zijn wandelen, joggen of hardlopen in de natuur ideaal. Voor deze sport in de buitenlucht, heb je 1 stel schoenen nodig, waar je het milieu haast niet mee belast.

 

Op welke manier voelt Christelfit zich verbonden met Jeelink?

Ik voel me verbonden met Jeelink omdat beweging ook hoort bij een gezonde leefstijl en ik graag verbonden ben met mensen die daar ook voor willen gaan. We kunnen tenslotte niet zonder samenwerking.

 

Wat is de specialiteit van Christelfit?

Mijn specialiteit is powerwalking, mindful wandelen en slowrunnen.

Kijk voor meer informatie op de website van Christelfit.