Partners

Burgers

De wereld een stukje mooier maken. Voor onszelf, voor elkaar en vooral voor onze kinderen. Dat wil jij toch ook? Maar hoe dan? Als ambassadeurs van Jeelink helpen wij elkaar en creëren we bewustwording. Voor een gezonde toekomst in een milieu waarin we zorgen voor onszelf, elkaar en de natuur.

Jeelink zijn wij allemaal

DE KRACHT VAN SAMEN. Vanuit die gedachte is Jeelink opgericht. Onze filosofie richt zich op vitaliteit, social care en circulariteit. Ofwel gezond leven, samen leven en groen leven. Om een leefbare wereld te creëren waar een plek is voor iedereen. Want Jeelink zijn we allemaal. Als ook jij het gedachtegoed omarmt, dan bouwen we samen aan een Jeelink community. Ga in gesprek, wissel informatie uit en leer van elkaar. Geef het door aan onze kinderen zodat zij het weer door kunnen geven aan hun kinderen. Zo reikt duurzaamheid voorbij de volgende generatie.

Wat kun jij doen voor Jeelink?

Jeelink verder de wereld in brengen doen we samen. Daar hebben we ook financiële middelen voor nodig. Wil jij actief je steentje bijdragen aan  een groene, gezonde, sociale en circulaire toekomst? Word ambassadeur.

Jouw bijdrage is €5,00 per maand

Wat levert het op?

  • Minimaal twee keer per jaar een Jeelink magazine met nieuws, interviews, tips en recepten.
  • Deelname aan denktank over hoe bedrijven hun maatschappelijke verantwoording verder kunnen uitdiepen.
  • Elk kwartaal een nieuwsbrief in je mailbox met nieuws en tips.
  • Elk kwartaal een rondleiding bij één van de partners van Jeelink.

Ja ik doe mee!

Onze partners: boeren, burgers & buitenlui

Binnen Jeelink verdelen we onze ambassadeurs in drie groepen: boeren, burgers en buitenlui.

Boeren

zijn de telers, ambachtslieden en (agrarisch) ondernemers. Zij staan dicht bij de natuur en bij de consument. Zij steunen op het gebied van educatie omtrent gezonde voeding, een juiste omgang met de natuur en/of in middelen. Van grote agrarische bedrijven tot de lokale aardbeienteler en tekstschrijver. Zij dragen bij aan de filosofie achter Jeelink via het Jeelink magazine en het Jeelink plein, een plek waar wij op evenementen ons verhaal vertellen.

Burgers

zijn jij en ik. Want consumenten zijn wij allemaal.  Voor slechts € 5,00 per maand mag je meedenken, ontvang je twee keer per jaar een magazine en kun je deelnemen aan rondleidingen en andere activiteiten van de deelnemende boeren en buitenlui.

Buitenlui

zijn de middelgrote en grote ondernemingen, gemeentelijke instanties en organisaties die Jeelink een warm hart toedragen. Zij steunen financieel, in draagvlak en reikwijdte en bieden een podium om Jeelink verder uit te dragen.