Burg Group is buitenlui partner van Jeelink

Burg Group is wereldwijd dé duurzame producent van natuurazijn en smaakvolle siroop. Met onze specialistische kennis en breed assortiment inspireren en ontzorgen we onze relaties. We leveren bovendien volwaardige concepten onder private label. Zo bieden we al meer dan 70 jaar kwaliteit, smaak en gemak aan zowel retailorganisaties en levensmiddelenproducenten als consumenten.

rondleiding Burg Group

Wat doet Burg Group?

We hebben tot doel de wereld gezonder, smaakvoller en schoner te maken op een eerlijke en duurzame manier. Hiermee versterken we onze relaties én zorgen we voor een schone erfenis, passend bij ons DNA als familiebedrijf. Met een eigen gedragscode, geven we hier met veel passie invulling aan.

Waarom partner van Jeelink?

Burg Group is partner van Jeelink, omdat wij ook bouwen aan een duurzame toekomst die reikt voorbij de volgende generaties. Wij werken aan 100% hernieuwbare grondstoffen en energie neutrale productie. Daarbij ondersteunt onze natuurazijn een gezond eetpatroon dat bijdraagt aan een vitale leefomgeving. Door azijn toe te voegen aan je gerecht, komen de smaken beter tot zijn recht en heb je minder zout nodig. Dit zorgt voor gezondere voeding. Als schoonmaakazijn is het een veelzijdig en natuurlijk schoonmaakmiddel dat ook nog eens biologisch afbreekbaar is en goed voor mens en milieu.

Voor meer informatie: www.burggroup.eu