Budgeteffect is Boeren partner van Jeelink

Hoe is Budgeteffect ontstaan?

Door in de praktijk te zien en ervaren dat financiële zorgen doorwerken in alles. Van het ontwikkelen van een ongezonde levensstijl, ziektedagen, beslissingen nemen op korte termijn, maar denk vooral ook aan stress. Ik ben gaan onderzoeken wat hiervoor een oplossing zou kunnen zijn en ben de opleiding tot budgetcoach gaan volgen. Na het afronden van de opleiding heb ik een half jaar op bijstandsniveau geleefd om te ervaren en te voelen wat het betekend om financiële zorgen te hebben. Dit heeft mij gemaakt tot een ervaringsdeskundige. Het was zeker niet altijd even makkelijk. Maar door deze ervaring en werkend vanuit mijn hart, zet ik mij met mijn bedrijf nog een beetje meer in voor een deelnemer. Hierdoor kan Budgeteffect het verschil maken tussen bewuste keuzes waardoor financieel evenwicht gecreëerd wordt. Dit is de manier waarop wij het verschil maken. Budgeteffect bestaat inmiddels ruim 10 jaar. Een bedrijf in ontwikkeling en uitgegroeid met diverse budgetcoaches. Naast budgetcoaching verzorgen wij op maat gemaakte trainingen en workshops, zowel voor HR-medewerkers als (denk aan bijvoorbeeld het leren signaleren van financiële onrust bij werknemers) deelnemers aan een traject bij Budgeteffect.

 

Hoe kijkt Budgeteffect aan tegen duurzaamheid?

Alle beetjes helpen. Door samen bewuste keuzes te maken, hoe klein ook, kunnen wij de wereld duurzamer maken. We voelen ons verbonden met Jeelink door bovenstaande in praktijk toe te passen met enthousiaste boeren, burgers en buitenlui, wordt het een olievlek, die zich langzaam maar zeker uitbreid. Wij willen onderdeel zijn van de bewustwording van duurzaamheid. Dat gaat van voeding (niet of minder weggooien), tot materiële zaken (fiets, schoenen, etc. maken in plaats van een nieuwe aanschaf). Hiermee worden de uitgaven verlaagd en ontstaat er meer ruimte en financiële evenwicht. Dit heeft tot gevolg dat er bewustere keuzes gemaakt kunnen worden.

 

Wat is de specialiteit van Budgeteffect?

Budgeteffect begeleidt werknemers naar een gezonde financiële toekomst. We zijn budgetcoaches, al noemen wij onszelf liever sociaal-financieel adviseurs. Waarom? Omdat we met onze budgetcoaching XL naar alle leefgebieden van onze deelnemers kijken. Onze strategie gaat verder dan inkomsten- en uitgavepatronen en is daardoor sneller en duurzaam succesvol. Wij zetten ons in voor medewerkers met financiële zorgen. Hiermee ontlasten wij werkgevers en zorgen wij dat de focus, aandacht, rust en ontspanning weer terug komt bij de deelnemende medewerkers. Wij zijn de brug tussen werkgever en medewerker, zodat de goede relatie ook na een traject bij ons voortgezet kan worden.

 

Kijk voor meer informatie op de website van Budgeteffect.