Borrelpakket

 In Projecten

Genietend van een goed glas wijn, een speciaal gebrouwen kerstbiertje, een heerlijk stukje kaas, met mosterd, chips of een dipstokje speel je samen met familie of vrienden het Jeelink spel. Een spel waarin we je op een simpele en speelse manier meenemen in hoe jij zelf je steentje kan bijdragen aan een mooiere wereld. Hopelijk komen er mooie gesprekken op gang! Met de unieke circulaire tas, gemaakt van afgeschreven kostuums, doe je vervolgens vast bewuster je inkopen!

Wat zit er allemaal in het borrelpakket van €40?

» Uniek duurzaamheidsspel van Jeelink:

Jeelink staat voor het ‘linken’ (verbinden) van mensen, producten en de samenleving. Een ieder vanuit zijn of haar eigen talent, maar wel vanuit de kracht van ‘samen’.

www.jeelink.nl

» Wijn Rondo du Nord (fruitig) van Wijngaard Noordland:

Heerlijke rode, fruitige, volle wijn uit Westfriesland. Lekker om zó of bij diner te drinken. Leuk als relatieschenk of als cadeau aan familie of vrienden. Zie ook:

www.wijngaardnoordland.nl

» Unieke circulaire tas van Particom Kledingverhuur:

Wij verhuren thema, theater en galakleding. Graag stellen wij u voor aan onze Custom made tas. Gemaakt van een afgeschreven discopak of theaterjas.

www.partycom.nl

» Jersey kaas en kaasmesje en vruchtenyoghurt van Zuivelinnen

Zuivelinnen Zuidermeer • Volle, ambachtelijke, zachte, romige zuivel • Jerseykoeien • Korte keten • (H)eerlijk vers • Van gras tot glas • Uniek!

www.zuivelinnen.nl/

» Jingle blond & brown bier 9,5% van Brouwerij de Werf:

Bij Brouwerij De Werf hebben ze een duidelijke missie. Kneiter goed bier brouwen. Er is één ding dat zij nog belangrijker vinden. Er samen van genieten! Proost!

www.brouwerijdewerf.nl

» Mosterd Knoflook Cranberry van Natural Nature Food:

Onze (H)eerlijke smaakmakers zijn niet alleen lekker, maar ook zo gezond mogelijk. Het extra ingrediënt wat wij toevoegen is liefde, dit proef je terug samen met de pure smaken.

www.naturalnaturefood.nl

» Boerenland chips en Mini Grissini dipstokjes via Jumbo Monique:

Jumbo Monique, midden in de samenleving, uniek en laagdrempelig. Wij hebben aandacht voor elkaar.

www.jumbomonique.nl

» Stro van Heerlijke Koe:

Vol passie en liefde verzorgen wij dag in dag uit onze koeien. Voor een blij, vrij en gelukkig leven. En dat proef je! Goed en duurzamer vlees op je bord.

www.heerlijkekoe.nl

Recommended Posts