Partners

Boeren

De wereld mooier achterlaten dan dat je haar hebt aangetroffen. Dat is toch wat we allemaal willen? Als partner en ambassadeur van Jeelink helpen wij elkaar. Voor een gezonde toekomst in een milieu waarin we zorgen voor onszelf, elkaar en de natuur.

Partnerschap met Jeelink

Een samenwerking met Jeelink biedt een directe ingang tot de burgers die zijn aangesloten bij Jeelink én geïnteresseerden. Want Jeelink zijn we allemaal. Deze burgers krijgen de kans om mee te denken over duurzaamheid en hoe jij daar als bedrijf op in kunt spelen. Dit brengt bewustwording en begrip bij de burger en levert jouw organisatie kennis op over de gedachten en behoeften van deze burger. De positieve exposure zorgt voor werkelijke participatie over en weer.

Wat kun jij doen voor Jeelink?

Door als ‘boeren partner’ aan te sluiten treed je toe tot een community van gelijkgestemden. Schouder aan schouder nemen we ieder onze verantwoording.

Wil jij actief je steentje bijdragen aan  een groene, gezonde, sociale en circulaire toekomst? Word ambassadeur.

Jouw bijdrage is €50,00 voor het eerste jaar (excl. btw)

Wat levert het op?

  • exposure in het Jeelink magazine dat in elk geval twee keer per jaar verschijnt (tips, weetjes, feitjes)
  • magazines voor eigen gebruik en verspreiding
  • exposure op de website
  • deelname aan events
  • meedenken en meewerken aan de kanteling van Noord-Holland

Ja ik doe mee!

Onze partners: boeren, burgers & buitenlui

Binnen Jeelink verdelen we onze ambassadeurs in drie groepen: boeren, burgers en buitenlui.

Boeren

zijn de telers, ambachtslieden en (agrarisch) ondernemers. Zij staan dicht bij de natuur en bij de consument. Zij steunen op het gebied van educatie omtrent gezonde voeding, een juiste omgang met de natuur en/of in middelen. Van grote agrarische bedrijven tot de lokale aardbeienteler en tekstschrijver. Zij dragen bij aan de filosofie achter Jeelink via het Jeelink magazine en het Jeelink plein, een plek waar wij op evenementen ons verhaal vertellen.

Burgers

zijn jij en ik. Want consumenten zijn wij allemaal.  Voor slechts € 5,00 per maand mag je meedenken, ontvang je twee keer per jaar een magazine en kun je deelnemen aan rondleidingen en andere activiteiten van de deelnemende boeren en buitenlui.

Buitenlui

zijn de middelgrote en grote ondernemingen, gemeentelijke instanties en organisaties die Jeelink een warm hart toedragen. Zij steunen financieel, in draagvlak en reikwijdte en bieden een podium om Jeelink verder uit te dragen.