ASPERGE SALADEASPERGE SALADE

– 300 GR GESCHILDE EN GEKOOKTE ASPERGES

– 200 GR SNOEPTOMAATJES

– 2 HANDJES PIJNBOOMPITJES

– PAAR TAKJES BIESLOOK

– 2 TAKJES CITROEN-TIJM

 

DRESSING

– 200 EL MOSTERD

– 2 EL HONING

– 2 EL YOGHURT

– 2 EL OLIJFOLIE

– 2 EL CITROENSAP

– PEPER EN ZOUT

 

Snij de asperges in stukken.

Halveer de snoeptomaatjes.

Leg de asperges en de snoeptomaatjes in een bakje of bordje.

Bak de pijnboompitjes even kort in een koekenpan zonder boter/olie, totdat ze beginnen te geuren. Strooi ze over de asperges.

Hak of knip de bieslook en de citroen-tijm fijn en besprenkel dit over de salade.

Meng alle ingrediënten van de dressing en schenk zoveel over de salade als jij lekker vindt.