Het Anti-Verspilling diner van Jeelink

Alles begint met bewustwording, zo ook op het gebied van verspilling. Of dit nu eten, tijd of producten zijn. Wij leven in een maatschappij waar we niet zuinig zijn, niet op onszelf, onze spullen en onze planeet. Veelal lijkt een gezond, gelukkig en duurzaam leven heel ver van je bed maar is dit werkelijk zo?

Gered uit de prullenbak

Tijdens ons exclusief diner welke plaatsvindt op locatie nemen we je in een pop-up restaurant mee in wat jij zelf kan doen om je leven een positieve draai te geven. Zittend op meubilair afkomstig van de kringloop, wat natuurlijk de volgende dag weer gewoon de verkoop in gaat, eet je gerechten die op hoog niveau bereid zijn door culinair wonder Ted Commandeur. Hij kookt deze avond met producten die op de datum zijn en afkomstig zijn vanuit de supermarkt, en dus niet meer verkocht kunnen worden maar nog wel bereid mogen worden. Tijdens deze avond neemt hij je mee in zijn verhaal over verspilling van eten, de waarde van ons voedsel en wat jij zelf als burger hieraan kan doen.

De belofte

Monique Ravenstijn is de gastvrouw van deze avond en in overleg met de opdrachtgever stellen ze gezamenlijk het programma op. De ene keer ligt de focus meer op het bedrijf wat bezocht wordt, de ander keer is het een avond volledig verzorgd door deze Jeelink samenwerking. De belofte is een verassende, energieke en speelse avond, waar nog lang over nagepraat gaat worden.

Heb je interesse in deze manier van bijeenkomen, wil je jouw gasten meenemen in hoe simpel het is om jou steentje bij te dragen aan een mooiere wereld neem dat contact op met ons via communicatie@jeelink.nl