Amarant Bakkers is buitenlui partner van Jeelink

‘Onze missie: wij maken onze klanten groot met brood’

Johan Pater (60) komt uit een bakkersfamilie die al in 1920 begon met het bakken van brood. In 1990 nam Johan het bakkersbedrijf van zijn vader over. Door de steeds veranderende en groter wordende markten opende Pater in 1993 een geheel nieuwe (industriële) bakkerij.

Johan Pater van Amarant Bakkers, buitenlui partner van Jeelink

Wat doen Amarant Bakkers?

Vandaag de dag produceert Amarant groot- en kleinbrood voor verschillende supermarktformules. Brood is basisvoeding dat mensen elke dag nodig hebben. Amarant wil de komende vijf jaar verder uitgroeien tot een nog moderner en toonaangevender bakkersbedrijf. Daarbij willen we grondstoffen steeds natuurlijker vergaren. “Eerlijk is de nieuwe transparantie”, aldus Pater.

Waarom partner van Jeelink?

Amarant is een familiebedrijf dat denkt vanuit continuïteit en maatschappelijke betrokkenheid. Dat past bij de filosofie van Jeelink dus daar dragen we graag een steentje aan bij. Twee voorbeelden zijn onze nauwe betrokkenheid bij de stichting Bake for Life (www.bakeforlife.nl) en betrokkenheid bij het initiatief ‘vers uit de vriezer’ om verspilling tegen te gaan.

Voor meer informatie: www.amarantbakkers.nl