Alles draait om balans

 In Nieuws

Wendy StammisWendy Stammis (47) is virtual business consultant, moeder van zes én partner van Jeelink. In haar werk helpt ze ondernemers bij het inrichten van bedrijfsprocessen. Zodat zij tijd overhouden voor andere zaken, zowel zakelijk als privé. Alles draait om balans.

De filosofie achter Jeelink staat dicht bij me. Juist in een groeiende virtuele wereld is het belangrijk dat we met beide voeten op de grond blijven staan. Op gezonde grond, een voedingsbodem voor sociale contacten waarbij we elkaar in de ogen kunnen kijken. Ik werk in de digitale wereld, maar persoonlijk contact blijft essentieel. Door écht naar klanten te luisteren en te denken in mogelijkheden, dragen we bij aan een stukje geluk.

 

Jouw werk maakt gelukkig?

In onze gehaaste maatschappij schep ik graag ruimte voor ondernemers. Bij alles waar het gaat over tijd, processen, planning en team. Door dat efficient in te richten houd je tijd over voor echt waardevolle zaken. In het bedrijf en thuis. Want je werkt om te leven en niet andersom.

Hoe combineer jij werk en gezin?
Ik heb een kantoor aan huis wat veel vrijheid geeft. Zo kan ik er altijd zijn voor onze jongens. Met mijn compagnon heb ik veel contact. Het is fijn om te kunnen sparren. Alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je verder. Zo werkt het voor mijn klanten, voor mijn gezin en voor mijzelf.

 

Hoe blijf jij zelf in balans?

Ik loop vier keer in de week hard. Hoe druk het ook is, daar maak ik tijd voor. Meestal ren ik al voor dag en dauw. Het helpt me mijn hoofd leeg te maken. En het geeft me veel energie, heerlijk! Belangrijk is om het goed te doseren. Om blessures voor te zijn ren ik volgens een bepaald schema. Luisteren naar je lijf, dat zijn we verleerd. Maar ook daar draait het om balans.

Virtual Business Collective

Recommended Posts