Agros is buitenlui partner van Jeelink

Agros, Actief betrokken bij werk

De arbeidsmarkt bereikbaar maken voor iedereen. Op een actieve èn betrokken manier. Dat is Agros. Bij Agros bemiddelen wij voor iedere kandidaat, met of zonder arbeidsbeperking, een passende werkplek. Agros denkt in mogelijkheden en oplossingen. Wij leggen de focus op talent en competenties, zonder daarbij de sociale insteek uit het oog te verliezen.

Wat doet Agros?

Bij Agros werkt een team van enthousiaste medewerkers die voortdurend de nieuwe ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en de daarbij horende wetgeving op de voet volgen. Wij luisteren naar onze klanten en spelen daar graag op in. Alleen ben je goed, samen zijn wij sterker. Agros is een team van specialisten met jarenlange ervaring, dat elkaar inspireert, aanvult en gaat voor resultaat.

Agros

We zijn actief op meerdere gebieden met als doel om de arbeidsmarkt voor iedereen bereikbaar te maken en dat doen we voor heel Noord – Holland!

Waarom partner van Jeelink?

Wij zijn dagelijks bezig met de “zorg(en) voor elkaar” om samen met onze kandidaat een duurzame toekomst op te bouwen. Of hier nu een opleiding, aandacht of drempel verlagende aanpak voor nodig is, we doen het op een actieve maar vooral betrokken manier ! Door deze gedachten kunnen wij dus ook een duurzame relatie opbouwen met onze opdrachtgevers, waar het uiteindelijk allemaal omdraait  om voor iedereen een gelijke kans te kunnen bieden op de arbeidsmarkt. Kortom wij verbinden mens en maatschappij op een betrokken maar actieve manier aan elkaar, wat naadloos aansluit bij het gedachtengoed van Jeelink

Voor meer informatie: www.agros.nl