Agros bestaat twintig jaar

 In Nieuws

AgrosIn de maand Juni, vieren we ons twintig jarig bestaan!

 

“We zijn super trots op het feit dat we met Agros al 20 jaar meedraaien in de wereld van uitzenden en re-integratie in Noord-Holland.

 

Gestart met een idee en de kernwaarden daarvan staan nog steeds kaarsrecht overeind. Ik mag me gelukkig prijzen met een geweldig team van collega’s die elke dag weer klaar staan om mooie prestaties te leveren.

 

Daarbij maken we gebruik van een groot netwerk van werkgevers, vele daarvan zijn al jaren onze trouwe partners. Ook dat maakt ons supertrots.”

Daarnaast mogen wij ons  Jeelink -partner noemen vanaf de start van Jeelink…

Wij zijn dagelijks bezig met de “zorg(en) voor elkaar ” om samen met onze kandidaat een duurzame toekomst op te bouwen. Of hier nu een opleiding, aandacht of drempelverlagende aanpak voor nodig is, we doen het op een actieve maar vooral betrokken manier! Door deze gedachten kunnen wij dus ook een duurzame relatie opbouwen met onze opdrachtgevers, waar het uiteindelijk allemaal omdraait om voor iedereen een gelijke kans te kunnen bieden op de arbeidsmarkt. Kortom wij verbinden mens en maatschappij op een betrokken maar actieve manier aan elkaar, wat naadloos aansluit bij het gedachtengoed van Jeelink

 

Kortom een trotse Jeelink-partner die deze maand pas 20 jaar actief en betrokken is op de arbeidsmarkt in Noord-Holland

 

👉 Lees het hele succesverhaal van onze directeur Rene Vet hier terug:

Succes verhaal René Vet

      

Recommended Posts