Groot denken en gewoon doen

Met vallen en opstaan leeft Monique haar levensmissie, om zo de wereld mooier na te laten dan dat zij haar heeft aangetroffen. De wereld van nu vraagt om een andere aanpak als we een gezonde toekomst tegemoet willen gaan. Groot denken en gewoon doen. Dat is Monique in een paar steekwoorden.

De lezingen van Monique zijn interactief en non conventioneel, en de veranderingen die zij voorstaat zijn vooral makkelijk door te voeren in je dagelijks leven, of je onderneming. Vanuit haar persoonlijke ervaring neemt ze je mee in hoe zij burgers bewust maakt van hun aangeleerde patronen en ze leert hoe ze anders kunnen kiezen op zowel sociaal, vitaal als circulair gebied.

Ben je geïnteresseerd in deze lezing, klik dan hier voor meer informatie.

Monique Ravenstijn

De geneeskracht van de natuur  2020-2021 (begint in september

Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar de geneeskracht van kruiden en wil je de kleine kwalen van jou en je gezinsleden op een natuurlijke manier aanpakken, dan is dit de cursus voor jou! In je naaste omgeving, bijvoorbeeld de tuin, in het park of bos groeien de meest geneeskrachtige planten. De mens is vergeten dat we vroeger, voor onze gezondheid, afhankelijk waren van de natuur. De apotheek groeide om ons heen!

Hoe leuk is het om zelf je crème/zalf, tinctuur, kruidenolie, kompres, capsules, hoestdrank en nog veel meer te maken met de kruiden die je dagelijks om je heen ziet.

Ben je geïnteresseerd in deze cursus, klik dan hier voor meer informatie.

cursus Annet