5 vragen aan Buitenlui partner Autogroep Ursem Barten

 In Blogpost

Pieter en MoniqueWat doet Autogroep Ursem Barten als bedrijf

Autogroep Ursem Barten is officieel merkdealer van de merken Hyundai, Mitsubishi en Nissan. Duurzaamheid en innovatie staan bij ons centraal en met 14 locaties in Noord-Holland zijn wij altijd om de hoek. Met ons ruime aanbod van hybride en elektrische modellen én de Hyundai NEXO die op waterstof rijdt doen wij ons best om de Nederlandse wegen te vergroenen.

Naast het aanbieden van nieuwe en gebruikte auto’s zijn wij ook officieel Accu Repair Center voor elektrische en hybride auto’s. Daarnaast recyclet ons dochterbedrijf EcarACCU accupakketten om deze een tweede leven te geven in plaats van te laten vernietigen.

Waarom partner van Jeelink

Bij Autogroep Ursem Barten vinden we duurzaamheid erg belangrijk. Wij stimuleren elektrisch rijden en recyclen accupakketten. Wij zijn een partner van Jeelink omdat wij meer willen betekenen voor het verduurzamen van de wereld. In samenwerking met Jeelink kunnen wij hier mooie resultaten mee behalen.

Waarvan is volgens Autogroep Ursem Barten de houdbaarheidsdatum verstreken?

De houdbaarheidsdatum is zeker verstreken van grote, slurpende benzine- of dieselmotoren. Er zijn zulke mooie oplossingen zoals hybride techniek, waarbij een veel kleinere brandstofmotor nodig is in combinatie met een elektromotor om hetzelfde vermogen en rijcomfort te behalen als een ouderwets grote brandstofmotor.

Hoe ziet een mooiere wereld er volgens Autobedrijf Ursem Barten uit?

Een mooiere wereld is een wereld waar iedereen stilstaat bij duurzaamheid en welke alternatieven er zijn om de wereld wat groener te maken, zoals de keuze voor een elektrische auto in plaats van een auto die rijdt op benzine, diesel of gas.

Kinderen zijn de toekomst omdat?

Kinderen zijn de toekomst omdat hun beslissingen zullen bepalen wat er met deze wereld zal gebeuren. Het is belangrijk om kinderen bewust te maken van welke gevolgen hun keuzes hebben op het gebied van duurzaamheid.

Recommended Posts